Skapa ett Saal Digital Professional-konto

30 % av till 31/01/2024

I dessa svåra tider är det viktigt att hålla ihop och vi vill göra vårt för att stötta dig. Därför har vi beslutat att fram till 31/01/2024 höja startnivån för vår yrkesrabatt till 30 %.

10 % 30 % rabatt*

Giltig fram till 31/01/2024

Garanterad rabatt på alla produkter i minst 12 månader

15 % 30 % Rabatt*

Giltig fram till 31/01/2024

Från en genomsnittligt omsättning av varor värd 1200 kr per månad eller 14 400 kr de senaste 12 månaderna

20 % 30 % Discount*

Valid until 31/01/2024

From an average turnover of goods worth 2400 kr per month or 28 800 kr within the past 12 months

30 % rabatt, eller mer*

Kontakta oss om du överskrider denna omsättning så hör vi av oss.

* Rabatt giltig för alla produkter i 12 månader. Rabatten justeras direkt efter att omsättningsgränsen har blivit nådd. En möjlig nedgradering sker endast om omsättningsgränsen inte har uppnåtts efter 12 månader. Omsättningsgräns innebär summan på fakturan exklusive moms och fraktkostnader. Kan inte kombineras med andra kampanjerbjudanden eller kuponger.

För fotografer, byråer och frilansare

Är du fotograf, en byrå eller ett företag? Vill du sälja professionella fotoprodukter av högsta kvalitet till dina kunder? Då är Saal Digital rätt partner för dig. Har du nyss startat ditt företag? Vi stöttar dig från start och ger dig en rabatt på 10 % på alla produkter. Om din försäljningsvolym ökar så kan rabatten höjas.

Översikt över villkor

  • Din personliga rabatt lagras direkt på ditt konto efter registrering
  • Dra nytta av en rabatt på 10 % på alla produkter direkt
  • Ingen minsta omsättning
  • Chans att få högre rabatt vid specificerad nettoomsättning
  • Inga kostnader, ingen tidsbegränsning
  • Kan inte kombineras med andra kampanjer eller kuponger
  • Ej överlåtbar

Dina fördelar med ett professionellt konto

Professionellt område

I vårt professionella område hittar du information om dimensioner, kalibrering och databehandling. Med våra Saal Design Plugins för Adobe Photoshop och Adobe InDesign, samt vårt professionella uppladdningsverktyg, kan du designa produkter i din egen mjukvara.

ICC-profiler

Färghantering för proffs. Arbeta i enlighet med ICC-specifikationerna för att säkerställa bästa möjliga resultat. Använd våra ICC-profiler för kalibrering för ett optimalt färgresultat.

Sample Products

Program för produktprover

50% rabatt på exempelprodukter. Skapa din egen personliga portfölj och presentera dina kunder med högkvalitativa produkter som fotoböcker, väggkonst och kort. 50% rabatt på exempelprodukter.

Professional Line

Professionell linje

Ge dina kunder det lilla extra. Handgjord, med läderomslag och som alltid utan tillverkarens logotyp. Våra Professional Line-produkter, med sin lyxiga akryl och sitt konstläderomslag, ger en mycket speciell upplevelse. Den attraktiva presentationen avrundas av den exklusiva presentförpackningen.

Det som utmärker Saal Digital

Toppkvalitet

Högkvalitativa fotoprodukter i strålande kvalité - det är vad Saal Digital står för. Vårt mål är att alltid erbjuda dig maximal produktkvalitet. Med oss, kommer dina bilder därför att vara i goda händer!

Snabb leverans

Du kommer att kunna få din högt förväntade fotoprodukt så snabbt som möjligt. Med en produktionstid på bara några arbetsdagar bör du kunna få din beställning snabbt, men du kan även välja vår express-frakt på begäran.

Direkt från tillverkaren

Transparens är viktig för oss: hos Saal Digital får du därför alla produkter direkt från tillverkaren. Detta garanterar snabb leverans och smidig kommunikation.

Utan tillverkarlogotyp

Vi trycker inte vår logotyp på våra anpassade produkter. På så sätt får du en 100% neutral produkt av enastående kvalitet så att du kan använda hela utskriftsytan.

Riskfri beställning

Vi erbjuder en rad olika säkra betalningsalternativ för dina beställningar.

Nöjdhetsgaranti

Hos Saal Digital kan du beställa bekvämt eftersom din tillfredsställelse är en central del av vår företagsfilosofi. Vårt mål är att du ska vara helt nöjd med din produkt. Om du trots allt har skäl till klagomål försäkrar vi dig om att vi hittar en tillfredsställande och snabb lösning som uppfyller dina förväntningar, vare sig det är en ny leverans, kupong eller tillgodobelopp.

De vanligaste frågorna om det professionella kontot

Kommer yrkesrabatten att tillämpas automatiskt på mina beställningar?

Nej, för att få respektive rabatt måste du vara inloggad på ditt konto.

Vad innebär nettoomsättning?

Nettoomsättningen är det totala fakturavärdet, exklusive skatt eller fraktkostnader. Dessutom dras återbetalda beställningar bort från den uträknade nettoomsättningen.

Vad händer om mina försäljningar är säsongsberoende?

Detta är inget problem. Så länge du når ditt nettoomsättningsmål för respektive rabattnivå under de senaste 12 månaderna så behåller du denna rabatt de kommande 12 månaderna.

Finns det några andra förmåner?

Vi erbjuder exklusiva och individuella erbjudanden för dina utställningar/projekt/storbeställningar. Mer information finns här.

Hur kan jag ansöka om högre rabatt?

Om du kvalificerar dig för en högre rabatt, kontakta oss via detta formulär. Vi granskar ditt fall individuellt.

Designa nu