50% rabatt på provprodukter

Portfolio-Presentation

Är du en professionell fotograf, grafiker eller arbetar du på ett annat sätt inom det kreativa området? Har du letat efter ett sätt att presentera din portfolio på ett sofistikerat sätt under lång tid och vill föra dina kunder närmare ditt arbete med ett exemplar?

Med Saal Digitals provprodukter kan du skapa ett professionellt försäljningsverktyg som presenterar dina mest meningsfulla bilder på ett högkvalitativt sätt. Ansök nu genom att använda formuläret nedan så får du en kupongkod för dina provprodukter.

Personlig design av dina provprodukter

Upptäck de olika produkterna som fotoböcker, väggdekorer och kort, lära känna de olika ytorna och skapa den portfolio som bäst reflekterar din stil med många alternativ.

Presentera dina kunder det stora utbudet av möjligheter och använd produkterna som en referens som dina kunder inte bara kan se, utan också uppleva! Du njuter av den absoluta designfriheten som Saal Designs Mjukvara erbjuder dig med sina olika funktioner.Din registreringsinformation har skickats. Tack för ditt meddelande.

Villkor för kuponger på provprodukter

  • På framsidan av provprodukten ska ordet "prov" synas tydligt och vara läsbart
  • Provprodukterna kan endast beställas i ett separat köp
  • Kupongen på 50 % kan inte kombineras med andra kuponger eller kampanjerbjudanden
  • Frakt ingår inte i kupongen
  • Prov på presentaskar kan endast beställas vid köp av prov på fotoböcker
  • Kupongen gäller ej materialprov-set (t.ex. papper, omslag och väggdekor-paket)

Så här måste provprodukten märkas

Du får 50% rabatt på din provprodukt om produkten är tydligt igenkänd som ett prov på framsidan. Din produkt måste därför innehålla ordet "prov", "provkopia", "provportfolio" eller "sample" i en tydligt igenkännlig typsnittsstorlek. Till exempel är detta 30 pt för fotoböcker.

Designa nu