50% rabatt på provprodukter

Portfolio-Presentation

Är du en professionell fotograf, grafiker eller arbetar du på ett annat sätt inom det kreativa området? Har du letat efter ett sätt att presentera din portfolio på ett sofistikerat sätt under lång tid och vill föra dina kunder närmare ditt arbete med ett exemplar?

Med Saal Digitals provprodukter kan du skapa ett professionellt försäljningsverktyg som presenterar dina mest meningsfulla bilder på ett högkvalitativt sätt. Ansök nu genom att använda formuläret nedan så får du en kupongkod för dina provprodukter.

Anpassa designen på dina produkter

Upptäck de olika produkterna som fotoböcker, väggkonst och kort! Lär känna de olika ytorna och skapa den portfölj som bäst speglar din stil från en mängd olika alternativ. Utforska det breda utbudet av möjligheter för dina kunder och använd produkterna som en referens som dina kunder inte bara kan se utan också uppleva live! På så sätt kan du njuta av den absoluta designfrihet som programvaran Saal Design erbjuder dig med sina olika funktioner.Dina kontaktuppgifter har skickats in. Tack för ditt meddelande.

Villkor för voucher för varuprover

  • På framsidan av provprodukten måste ordet "prov" vara tydligt synligt och läsbart
  • Varuproverna kan endast beställas separat från andra produkter
  • 50%-vouchern kan inte kombineras med andra vouchrar eller kampanjer
  • Frakt ingår inte i rabatten
  • Presentförpackningar kan endast beställas som ett varuprov i kombination med ett varuprov av en fotobok
  • Kupongen gäller inte för vårt Sample Set

Så här måste provprodukten märkas

Du får 50% rabatt på din provprodukt om produkten är tydligt igenkänd som ett prov på framsidan. Din produkt måste därför innehålla ordet "prov", "provkopia", "provportfolio" eller "sample" i en tydligt igenkännlig typsnittsstorlek. Till exempel är detta 30 pt för fotoböcker.

Designa nu