Inspirerande spänning: Professional Line

Upplev Fotoboken med Wow-effekten

Handgjort

Handgjorda produkter med högkvalitativa material.

Omslag i Akrylglas

Upplev intensivt
Ljus och Färgglans

Saal Digital lägger inte till någon besvärande tillverkarlogotyp.

Ett tema, en passion

ProfessionallineProfessionalline

Handgjord, utmärkt kvalitet och med det där lilla speciella. Vi har utformat vår Professional Line för att tillgodose våra fotografiska kunders behov på alla sätt. Kombinationen av det otroliga omslaget i akrylglas med konstläder skapar en speciell känsla för alla sinnen. Den skräddarsydda presentasken för fotoboken erbjuder en elegant och unik presentation.

Elegant Akrylomslag

Kombinationen av akrylglas och ett högkvalitativt omslag i konstläder gör denna fotobok unik. Omslaget i akrylglas ger en intensiv ljusstyrka, färgglans och ett imponerande djup.

Unik Omslagsdesign

Den handgjorda Professional Line fotoboken erbjuder dig olika omslags-alternativ i konstläder och specialytor som linne eller trälook. Ytorna kan utformas med text och clipart.

Fotobuch Professionalline XT

Fotobok XT Professional Line

Skäm bort alla dina sinnen med känslan av de extra tjocka sidorna i din fotobok. Med XT Professional Line fotobok blir bara en sådan sak som att gå igenom sidorna en speciell upplevelse.

Innenseiten in glänzend und matt

Innenseiten Oberflächen

Våra blanka och matta fotopapper betonar uttrycksfulla bilder och betonar färger. Vår högvalitativa matta ustkrift garanterar även en speciell karaktär och en matt yta.

Professional Line Fotobokformat

Unik design

En design som sitter kvar i ditt minne: omslaget i akrylglas kan kombineras med olika fodral i konstläder. På det sättet får det inte bara en speciell känsla, utan också en unik, elegant design i din smak.

Skapa nu

Premium presentask - Inslagen med kärlek

Premium presentasken ger dig en elegant presentation av dina Professional Line-produkter. Den handgjorda asken med ett fint konstläderfodral är idealiskt som en elegant presentförpackning och erbjuder samtidigt en säker förvaring för din fotobok.

PremiumboxPremiumbox
Beställ nu