Inspirerande: Professional Line

Upplev fotoboken med WOW-effekt

Handgjord

Handgjord

Handgjorda premiumprodukter tillverkade av högkvalitativa material

Akrylomslag

Akrylomslag

Upplev intensiv ljusstyrka och färgdjup

Utan tillverkarlogotyper

Utan tillverkarlogotyper

Vi placerar inga fula tillverkarlogotyper på våra produkter.

En berättelse, en passion

En berättelse, en passion

Handgjord, av hög kvalitet och med det där speciella. Vi har utformat våra fotoböcker i Professional Line för att tillgodose behoven hos moderna fotografer i alla avseenden. Den lyxiga akrylglasfronten i kombination med en högkvalitativ bakre omslagsdel och rygg i konstläder skapar en mycket speciell produkt. Den matchande premium presentförpackningen garanterar en elegant presentation.

Professional Line Fotobokformat

Elegant akrylhölje

Elegant akrylhölje

Kombinationen av akryl och högkvalitativt konstläder gör omslaget till den här fotoboken helt unikt. Akryl ger intensiv ljusstyrka, färgbriljans och imponerande djup för en slående omslagsbild.

Individuell utformning

Individuell utformning

Den handgjorda fotoboken Professional Line Photo Book erbjuder dig olika omslagsalternativ i konstläder och speciella ytor som linne, kork eller trälook. Dessa ytor kan anpassas ytterligare med text och clipart.

Unik design

En minnesvärd design. Vårt akrylomslag kan kombineras med olika konstläderalternativ. Detta ger inte bara din fotobok en speciell känsla utan också en individuell och elegant stil.

Unik design
XT Professional Line-fotobok

XT Professional Line-fotobok

Stimulera alla dina sinnen med den lyxiga känslan av de extra tjocka sidorna i din fotobok. Med fotoboken XT Professional Line blir det en speciell upplevelse att titta igenom dina bilder.

Sidans yta

Sidans yta

Våra blanka och matta fotopapper återger bilder och färger på ett fantastiskt vis. Om du vill att dina bilder ska få mer karaktär bör du välja vårt högkvalitativa matta papper.

Dina bilder med en panoramautsikt

Våra Professional Line fotoböcker har Layflat-bindning så att du inte förlorar några detaljer i dina fotografier. Tack vare 180º-öppningen kan du utan problem placera bilder över en tvåsidig uppslagsbok och skapa en imponerande panoramisk effekt.

Dina bilder med en panoramautsikt
Full av passion

Full av passion

Den förstklassiga presentförpackningen är ett elegant sätt att presentera våra Professional Line fotoböcker. Den handgjorda lådan med ett fint konstläderöverdrag är idealisk som elegant presentförpackning och erbjuder samtidigt en säker förvaring av ditt minnesmärke.

Inspireras av vår kollektion!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Ta en närmare titt på Professional Line

I den här videon visar vi dig våra Professional Line-fotoböcker i detalj. Du kommer att kunna se vilka format som finns att välja på, samt även alternativ för omslag och innersidor.

Designa nu
Designa nu