Inspirerande: Professional Line

Upplev fotoboken med WOW-effekt

Handgjord

Handgjord

Handgjorda premiumprodukter tillverkade av högkvalitativa material

Akrylomslag

Akrylomslag

Upplev intensiv ljusstyrka och färgdjup

Utan tillverkarlogotyper

Utan tillverkarlogotyper

Vi placerar inga fula tillverkarlogotyper på våra produkter.

En berättelse, en passion

En berättelse, en passion

Handgjord, av hög kvalitet och med det där lilla extra. Vi har designat våra Professional Line-fotoböcker just för att tillmötesgå moderna fotografers behov i alla avseenden. Den lyxiga akrylfronten i kombination med en högkvalitativ baksida och rygg i konstläder skapar en mycket speciell produkt. Den matchande presentasken ger en riktigt fin och elegant presentation.

Professional Line Fotobokformat

Elegant akrylomslag

Elegant akrylomslag

Kombinationen av akryl och högkvalitativt konstläder gör fotobokens omslag helt unikt. Akryl ger en stark ljusstyrka, färgglans och ett imponerande djup som skapar en effektfull framsida.

Individualiserad design

Individualiserad design

Den handgjorda Professional Line-fotoboken har olika omslagsalternativ i konstläder eller speciella ytor som linne, kork eller trä-look. Dessa ytor kan anpassas ytterligare med text och clipart.

Unik design

En minnesvärd design. Vårt akrylomslag kan kombineras med olika konstläderalternativ. Detta ger inte bara din fotobok en speciell känsla utan också en individuell och elegant stil.

Unik design
XT Professional Line-fotobok

XT Professional Line-fotobok

Stimulera alla dina sinnen med den lyxiga känslan av de extra tjocka sidorna i din fotobok. Med fotoboken XT Professional Line blir det en speciell upplevelse att titta igenom dina bilder.

Sidans yta

Sidans yta

Våra blanka och matta fotopapper återger bilder och färger på ett fantastiskt vis. Om du vill att dina bilder ska få mer karaktär bör du välja vårt högkvalitativa matta papper.

Dina foton ger en panoramavy

Våra Professional Line-fotoböcker har Layflat-bindning så att du inte förlorar några detaljer i dina fotografier. Tack vare 180º-öppningen kan du utan problem placera ut bilder över ett uppslag med två sidor och därigenom skapa en imponerande panoramaeffekt.

Dina foton ger en panoramavy
Fullspäckad med passion

Fullspäckad med passion

Den förstklassiga presentasken är ett elegant sätt att presentera våra Professional Line-fotoböcker. Den handgjorda asken med fint konstläderöverdrag är perfekt som elegant presentförpackning och ger samtidigt en säker förvaring av din minnesgåva.

Inspireras av vår kollektion!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Ta en närmare titt på Professional Line

I den här videon visar vi dig våra Professional Line-fotoböcker i detalj. Du kommer att kunna se vilka format som finns att välja på, samt även alternativ för omslag och innersidor.

Designa nu
Designa nu