Saal WallArt

Saal Väggkonst

Saal WallArt är en onlineplattform som låter dig sälja dina foton och marknadsföra din profil. Ladda upp dina bilder till plattformen och när de har godkänts kommer de att vara tillgängliga för köp av potentiella kunder över hela världen. Du kan också länka dem till din profilsida, så att du kan visa upp ditt arbete, få kontakt med potentiella köpare och tjäna pengar på din fotografering.

Saal WallArt webbplats

Ladda upp bilder till WallArt

För att ladda upp bilder på Saal WallArt måste du först gå till Saal WallArt webbplats. Välj en kategori där du vill sälja dina bilder. När du är i den valda kategorin klickar du på knappen Sälj bilder som finns ovanför bilderna på vänster sida av sidan.

Landskapskategori

Observera att du måste ha ett konto för att kunna ladda upp bilder. Om du klickar på Sälj bilder öppnas fönstret Skapa ett nytt konto där du enkelt kan skapa ett konto. Om du redan har ett konto i fotoportalen kan du logga in.
När du har loggat in visas ett fönster med information om provisionen och vad som är viktigt att tänka på innan du laddar upp bilder. Du kan sedan fortsätta att ladda upp de bilder du vill sälja inom den valda kategorin. Observera att dina uppladdade bilder kommer att gå igenom en godkännandeprocess innan de publiceras i galleriet. Du kommer att få ett e-postmeddelande när godkännandeprocessen är klar.

Hantering av bilder

Bilder som laddats upp till Saal WallArt kommer att vara tillgängliga för dig från din Gallerier meny. När du laddar upp ditt första foto till Saal WallArt skapas automatiskt ett nytt galleri som heter Saal Digital under rubriken Delade bilder med WallArt. Detta galleri organiserar alla foton som du har laddat upp till Saal WallArt efter kategori. Du kan när som helst radera bilder från detta galleri. Observera att när ett foto har raderats, kommer det inte längre att vara tillgängligt för försäljning på Saal WallArt.

Gallerier meny med Saal WallArt Galleri

Bilder sålda av Saal WallArt

När dina bilder finns på WallArt får du provision på varje såld enhet. För att få tillgång till information om dina sålda bilder, logga in på Photo Portal och öppna menyn Bilder sålda av Saal WallArt under Konto. Här hittar du en omfattande månadsrapport över de sålda bilderna. Denna rapport kommer att hålla dig informerad om framgången med din försäljning och hjälpa dig att hålla reda på resultatet av ditt fotograferingsföretag.

Bilder sålda av Saal WallArt meny

Anslut profil med Saal WallArt

Om du har en aktiv offentlig profil på Photo Portal kan du länka den till Saal WallArt för att marknadsföra ditt arbete. För att göra detta, öppna menyn Profil- och sidinställningar i ditt konto. Scrolla ner så hittar du två Saal WallArt-alternativ att aktivera:

Saal WallArt-alternativ inom profil- och sidinställningar

Lista min profil på Saal WallArt

Genom att aktivera detta alternativ kommer en personlig konstnärsprofil att skapas och publiceras i listan över Saal WallArt-artister. Observera att denna sida inte är densamma som din profilsida, utan skapas med de bilder du tidigare har laddat upp till Saal WallArt. Denna funktion gör det möjligt för dig att visa upp alla dina verk tillsammans och potentiellt öka din verksamhet. Observera att införandet av en profil i konstnärslistan är föremål för en godkännandeprocess.

Saal WallArt Konstlista

Visa bilder publicerade på Saal WallArt

Om du aktiverar det här alternativet skapas en länk på din profilsida som tar dig till en Saal WallArt-sida som visar alla bilder som du tidigare har laddat upp där. Detta gör det möjligt för potentiella kunder att köpa dina bilder direkt från Saal WallArt.

Profilsida med länk till Saal WallArt

När du har aktiverat något av dessa alternativ i menyn Profil- och sidinställningar, kom ihåg att klicka på knappen Spara ändringar.

Observera att det för närvarande tyvärr inte är möjligt att skicka bilder till Saal WallArt från schweiziska, brittiska och amerikanska konton.