Försäljning av fotoportaler: Kuponger, prislistor och produktuppsättningar

Försäljning

Maximera dina vinster

Prislistor

Vårt system effektiviserar hanteringen av dina prislistor och ger dig flexibilitet att definiera och justera slutpriserna för dina erbjudanden. Detta inkluderar fysiska produkter, digitala nedladdningar, produktuppsättningar som du har satt ihop och omfattande nedladdningspaket för galleriet. Du har friheten att välja specifika format eller ytbehandlingar för fysiska fotoprodukter och direkt se dina vinstmarginaler när du fastställer försäljningspriser. Välj mellan antingen procentbaserade eller absoluta vinstmarginaler. Dessutom ser vår prisförskönande funktion till att priserna avrundas uppåt, vilket ger en mer estetiskt tilltalande siffra för dina kunder och förbättrar den övergripande köpupplevelsen.

Produkter och nedladdningar för Physical Photo

Erbjud nedladdning av filer och fysiska fotoprodukter. Skräddarsy ditt erbjudande genom att välja specifika format, ytbehandlingar och tillägg till unika priser. Sätt olika priser för nedladdningar baserat på upplösning och paketalternativ. För kunder vars fotograferingspaket redan innehåller nedladdningar kan du erbjuda en sömlös nedladdningsupplevelse utan att behöva navigera genom kassan.

Produktuppsättningar och merförsäljning

Skapa anpassade paket som kombinerar nedladdningar med fysiska fotoprodukter för att öka intäktspotentialen. Definiera specifika kvantiteter av fotoprodukter eller filnedladdningar, inklusive alternativ för alla galleridownloads, för att uppmuntra till ytterligare köp.

Kampanjer

Utforma och implementera rabatter som gäller för hela ditt galleri eller specifika projekt, med anpassningsbara slutdatum och rabattvärden (procent eller fast belopp). Ange minsta beställningsbelopp och begränsa kampanjen till engångsbruk per kund, och erbjud tre olika rabattnivåer för flexibilitet.

Kuponger

Förbättra din marknadsföringsstrategi genom att skapa unika rabattkoder som är skräddarsydda för enskilda kunder eller definierade kundgrupper. Dessa kuponger kan anpassas för att erbjuda en rabatt på ett fast värde eller en procentuell minskning av det totala ordervärdet. Gör kupongerna mer attraktiva och effektiva genom att ange ett lägsta ordervärde och specificera att de gäller för utvalda produkttyper eller artiklar, så att du får riktade kampanjer som driver försäljning och kundengagemang.

Integrering i arbetsflöden för e-post

Integrera sömlöst dina kampanjer i dina e-postarbetsflöden för att effektivt kommunicera rabattmöjligheter till dina kunder. Använd funktionen för att informera om nya erbjudanden och skicka påminnelser när kampanjen närmar sig sitt slut - allt i syfte att öka köpviljan och maximera försäljningen.

Låt oss börja din resa

Utforska Saal Photo Portal: skapa gallerier, projekt och sälj bilder enkelt. Registrera dig gratis för att utforska på egen hand eller boka en demo för en guidad genomgång som är skräddarsydd för ditt arbetsflöde. Börja bygga ditt digitala skyltfönster nu!