Saal fotoportal: System för onlinebutiksgallerier och undergallerier

Kollektioner

Visa upp och sälj din konst

Obegränsat antal gallerier och undergallerier

Utöka din fotografiska showcase med huvudgallerier och detaljerade undergallerier, förenkla användarnas navigering och förbättra den övergripande upplevelsen. Utöver att bara organisera möjliggör den här funktionen sömlös hantering av din portfölj eller fotosession; du kan enkelt kopiera, flytta eller ta bort bilder mellan gallerier, komma åt försäljningsstatistik och definiera unika titlar och beskrivningar för varje foto. Dessutom gör systemet det möjligt att skapa anpassade produkter direkt från gallerier, erbjuda manuell leverans till kunder efter behov och tillhandahålla en mångsidig plattform för att både visa upp och sälja ditt arbete.

Flexibel prissättning

Ta full kontroll över din prisstruktur och ditt produktutbud inom varje galleri och undergalleri. Du kan inte bara sätta unika priser på varje nivå, utan du kan också bestämma exakt vilka produkter som ska erbjudas, om du ska aktivera eller begränsa nedladdningar och tillhandahålla specifika paket som är skräddarsydda för galleriet eller bilden. Denna oöverträffade flexibilitet säkerställer att du kan tillgodose de olika preferenserna hos din publik, optimera din försäljningsstrategi och förbättra kundnöjdheten.

Sälja projekt

Förhöj din service genom att erbjuda fotoprojekt som fotoböcker eller kalendrar, så att kunderna kan köpa personliga samlingar eller design som du har sammanställt. Dessa projekt kan visas i valfritt galleri eller undergalleri, med möjlighet att aktivera kommentarer eller feedbackfunktioner. Det här interaktiva tillvägagångssättet gör att du kan samla in kundfeedback på ett effektivt sätt innan projektet slutförs och presenteras, vilket säkerställer att kundens förväntningar uppfylls eller överträffas.

Neutral URL

Dela ditt arbete med en neutral URL som håller fokus på ditt varumärke, t.ex. https://photo-portal. shop/share/gallery_code/ för gallerier och https://photo-portal.shop/profiles/your_name/ för din profilsida. Denna funktion ger flexibilitet i hur du delar dina gallerier säkert via en länk, med valfri registrering eller lösenordsskydd som skräddarsyr åtkomst till dina specifika krav och upprätthåller integritet och säkerhet.

Anpassade e-postmeddelanden

Effektivisera kommunikationen med möjligheten att skicka anpassade e-postmeddelanden och påminnelser i olika arbetsflöden för varje galleri eller undergalleri. Dela gallerier effektivt med utvalda grupper eller enskilda kontakter och använd e-postmallar för snabb spridning av information. Den här funktionen sparar mycket tid så att du kan fokusera mer på ditt fotograferande och mindre på administrativa uppgifter.

Responsiv mobil design

Garantera att dina gallerier ser oklanderliga ut på alla enheter med design som anpassar sig för optimal visning på smartphones. Välj mellan olika layoutalternativ, t.ex. enkla eller dubbla kolumner på mobila enheter, och justera bildpresentationsstilar för att tillgodose upp till 90 % av kunderna som föredrar att beställa från mobila enheter.

Olika galleridesigner

Anpassa presentationen av dina bilder med olika gallerilayouter, t.ex. vattenfall, kvadrater, konsttavla eller rundade lägen som passar för större skärmar. Välj mellan mörka och ljusa bakgrundsstilar för att komplettera din fotografering och se till att ditt arbete visas på det mest visuellt tilltalande sättet.

Återkoppling

Förbättra ditt arbetsflöde med kundfeedback i gallerierna med hjälp av ett färgkodat betygssystem (grönt, orange, rött) och feedbackknappar. Underlätta kundkommunikationen och effektivisera urvalsprocessen genom att komma överens om färgbetydelser, t.ex. grönt för godkännande, orange för redigering och rött för kassering, vilket möjliggör snabb filtrering och beslutsfattande.

Kommentarer

Skapa en dynamisk gemenskap kring ditt arbete genom att tillåta kommentarer på foton eller gallerier. Med modereringsfunktioner kan du granska kommentarer innan de går live, tillåta svar och uppmuntra engagemang genom gilla-markeringar, vilket skapar en interaktiv och inkluderande plats för din publik.

Önskelista

Förbättra kundupplevelsen genom att erbjuda dina kunder möjlighet att samla bilder i en önskelista. För att spara en önskelista krävs en kort registrering av kunden så att du kan se vem som har lagt till bilderna i önskelistan. På så sätt kan du förbättra både servicekvaliteten och tillväxtmöjligheterna för ditt företag.

Flexibla nedladdningsalternativ

Med Saal Photo Portal har du full kontroll över hur dina bilder kan laddas ner. Du kan släppa enskilda filer eller hela gallerier till försäljning. Du har också möjlighet att erbjuda gratis nedladdningar och dela dina bilder direkt med kunderna via Photo Portal. Upptäck de olika alternativen och anpassa ditt erbjudande så att det passar din individuella affärsmodell.

Låt oss börja din resa

Utforska Saal Photo Portal: skapa gallerier, projekt och sälj bilder enkelt. Registrera dig gratis för att utforska på egen hand eller boka en demo för en guidad genomgång som är skräddarsydd för ditt arbetsflöde. Börja bygga ditt digitala skyltfönster nu!