Anpassade gratis profilsidor: Visa upp gallerier och projekt | Fotoportal

Profilsida

Visa upp din stil och portfölj

Profilsida med varumärke

Säkra en URL med ditt varumärke under den neutrala domänen photo-portal.shop, som kan anpassas med ditt valda sidnamn. Denna länk ger direkt åtkomst till din offentligt tillgängliga konst och dina fotografier, perfekt för delning på sociala medier, webbplats eller via QR-koder på visitkort. Ett smidigt sätt att ge potentiella kunder tillgång till ditt arbete.

Anpassning av information och utseende

Skräddarsy din profils utseende och känsla genom att ladda upp din logotyp, välja en rubrik och lägga till en personlig arbetsbeskrivning. Inkludera dina kontaktuppgifter och länka till dina sidor på sociala medier för bredare kontaktnät. Välj mellan olika mallar som är utformade för optimal visning på både mobila och stationära enheter, vilket förbättrar din närvaro på nätet.

Publicera gallerier och projekt

Utöver att dela specifika gallerier eller projekt med kunder kan du integrera dessa på din huvudprofilsida. Kontrollera åtkomstinställningarna för att säkerställa offentlig synlighet eller skydda dem med lösenord. Denna flexibilitet gör att du kan hantera hur ditt arbete presenteras och nås av en bredare publik.

Portfölj online

Förvandla din profilsida till en dynamisk onlineportfölj där du kan visa upp din talang som fotograf, illustratör eller konstnär. Organisera och dela dina samlingar enkelt och använd vattenstämplar för att skydda dina immateriella rättigheter. Detta digitala skyltfönster är en elegant lösning för att visa upp ditt arbete för potentiella kunder och den bredare online-communityn.

Inloggningsområde (kommer snart)

Öka säkerheten och förenkla åtkomsten med ett särskilt inloggningsområde som är skräddarsytt för dina kunder. Om dina kunder skulle tappa bort sin unika galleri-URL eller QR-kod ger den här funktionen en enkel och säker ingång till deras gallerier. Genom att logga in får de åter tillgång till sina skyddade gallerier, vilket garanterar en smidig och säker surfupplevelse. Denna centraliserade åtkomstpunkt förenklar navigeringen och förstärker säkerheten för ert delade innehåll.

Låt oss börja din resa

Utforska Saal Photo Portal: skapa gallerier, projekt och sälj bilder enkelt. Registrera dig gratis för att utforska på egen hand eller boka en demo för en guidad genomgång som är skräddarsydd för ditt arbetsflöde. Börja bygga ditt digitala skyltfönster nu!