Dela ett projekt

Dela ett projekt

Det finns flera alternativ för att dela dina projekt, beroende på dina behov. Det första du behöver göra är att aktivera delning. Det finns flera ställen där du kan aktivera detta alternativ. När du utformar ett projekt hittar du en Dela-knapp i den övre menyn i designern.

Designer with Professional Line

Om du släpper ner menyn för ett av projekten i panelen Projekt visas flera alternativ. Där hittar du knappen Share settings (dela inställningar ).

Projects panel drop down menu

När du väljer ett projekt visas en meny till höger med all information om det. Där hittar du också knappen Share settings (dela inställningar ).

Right menu of the Projects panel

När du klickar på Share settings visas en popup-meny. Här måste du aktivera delning.

Activate Share Project

När den är aktiverad visas olika alternativ så att du kan anpassa hur du delar ditt projekt.

Share Project menu

Du kan säkra det med ett lösenord om du vill. Du måste manuellt meddela användarna lösenordet så att de kan få tillgång till projektet. Precis som för gallerierna kommer den delade länken till ditt projekt att finnas tillgänglig här. Du kan kopiera och klistra in denna länk manuellt eller helt enkelt klicka på Öppna. Då öppnas den delade länken till ditt projekt och du kan se hur användarna kommer att se det.
Under Shared-länken hittar du de olika alternativen för att skicka och dela ditt projekt med användarna. Du kan kopiera Delad länk för att skicka det till de användare du vill med den metod eller plattform du föredrar. Du kan klicka på Skicka via e-post för att skicka länken via e-post med hjälp av det standardprogram för e-post som du har valt på din enhet. Eller så kan du maila den delade länken till dina kontakter direkt från Photo Portal genom att klicka på Dela med kontakter. Under Visa avancerade inställningar hittar du alternativet att lägga till översättningar.

Translations menu

När du har konfigurerat projektet klickar du på Spara. Du kommer att se att statusen för ditt projekt har ändrats.

Project status