Högklassig fotobok från Saal Digital

Återupplev dina speciella ögonblick

CCHIP Foto/Video 2022 Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2021-testet fotoMagazin: Overall rating very good Saal Digital imponerar med en utmärkt bearbetat fotocanvas och skarp tryckning med hög kontrast. Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2018-testet Testresultat: mycket bra All bra och snabb frakt Saal övertygar med sin exemplariska kvalitet De framkallade bilderna visade till och med de minsta detaljerna med överlägsen tydlighet och övertygade med deras färgåtergivning Saal Digital vinner extra poäng genom för de utmärkta kontrasterna och noggranna efterbehandlingen. Kvaliteten på fotoböckerna är den bästa vi någonsin har sett.
Layflat-bindning

Layflat-bindning

Med Layflat-bindningen kan du placera foton över en hel dubbelsida utan att förlora några detaljer.

Ingen tillverkarens logotyp

Ingen tillverkarens logotyp

Alla våra fotoprodukter tillverkas utan störande tillverkarlogotyp. Dessutom kan streckkoden tas bort.

Långvarig färg

Långvarig färg

Vi garanterar färgbeständighet i 75 år: njut länge av levande färger som på första dagen.

Upptäck nu: Professional Line fotoprodukter

För kärleken till fotografering: Saal Digitals nya Professional Line. Upplev högkvalitativa premiumprodukter med den akryliska fotoboken och den handgjorda premium-presentasken.

Format för fotoböcker

Layflat-bindning

Photos

Perfekt platt sidlayout

Tack vare vår Layflat-bindning kan du placera foton över en hel dubbelsida utan att någon del av bilden går förlorad. För att ge dig tillräckligt med utrymme varierar våra fotoböcker från 26 till 160 sidor, beroende på vilken typ av sida du väljer. Du kan också enkelt lägga till fler sidor i varje fotobok i steg om två sidor.

Omslag fotobok i premiumkvalitet

ovadderad
Matt
konstläder vitt
konstläder vitt
konstläder svart
konstläder svart
konstläder titanfärgat
konstläder titanfärgat
Trälook skiffergrå
Trälook skiffergrå
Trälook taupe
Trälook taupe
kork
kork
Naturligt linne
Naturligt linne
Textil ljusblå
Textil ljusblå
Textil ljusrosa
Textil ljusrosa
Textil off-white
Textil off-white
Textil vit
Textil vit
återvunnen havsplast
återvunnen havsplast
Matt
Matt
Blank
Blank
vadderad
vadderad
ovadderad
ovadderad

Elegant och unik presentation

Njut av maximal kreativ frihet och välj rätt omslag till din fotobok. Du kan välja ett foto-omslag i blankt eller matt eller välja ett av våra olika specialomslag. Du kan designa foto-omslaget i blankt eller matt med enskilda foton, lägga till text eller använda cliparts.

Specialomslag med personlig inskrift

Våra specialomslag i konstläder, trälook, kork, metall-finish eller linne ger din fotobok ett särskilt elegant utseende. Varje specialomslag finns i olika färger och du kan runda av det med en personlig inskrift eller lägga till olika clipart. Du kan även beställa ditt specialomslag som det är och njuta av det skarpa, rena utseendet.

Insidan av fotoboken

Photos

Blankt fotopapper

Denna yta ger högkvalitativa resultat. Särskilt lämpligt för ljusa och färgglada bilder.

  • Strålande färger
  • Fascinerande djup
Photos

Matt fotopapper

Den halvblanka ytan har en fin men uniform struktur. Fingeravtryck reduceras således till ett minimum.

  • Semi-blank finish
  • Färre reflektioner
Photos

Högkvalitativt matt tryck

Obestruket naturpapper där ytan ger en naturlig känsla. Detta skapar ett särskilt matt färgavtryck.

  • Inga reflektioner
  • Högre fuktresistens
Photos

Porträtt/Silk fotopapper

Det här fotopappret med silkesyta är särskilt lämpligt för imponerande porträtt.

  • Mjuka och naturliga hudtoner.
  • mycket reptåligt
  • unik känsla på grund av den fina honungsraggstrukturen


Premium presentförpackningar för din fotobok

Våra handgjorda premium presentboxar är det perfekta sättet att skydda din fotobok och skapa en fantastisk presentation. De finns med olika lyxiga ytbehandlingar, till exempel konstläder och naturligt linne, som du kan personifiera med egen text och clipart, eller till och med lägga till ett akrylomslag, där du också kan lägga till bilder. Personifiera din nu och ge din fotobok den perfekta matchningen. Allt utan tillverkarens logotyp.

Premium presentförpackningar för din fotobok

Din fotobok utan streckkod

Photos

Utan streckkod

Om du vill kan vi ta bort den lilla streckkoden. På så sätt kan du presentera dina bilder på ett professionellt och neutralt sätt.

Ingen tillverkarlogotyp

Vi inkluderar ingen logotyp på några av våra fotoprodukter. Men våra fotoböcker innehåller en diskret streckkod på baksidan och på sista sidan. Detta innehåller inga referenser om oss som tillverkare eller om dig som kund.

Fotobok med vadderat omslag

Photos

En mjuk stoppning för ditt omslag

Förbättra din fotobok med hårda omslag av premiumkvalitet genom att välja det vadderade alternativet. Omslaget är fyllt med ett extra mjukt vadderat lager (3 mm) och ger en fantastisk touch av klass till alla böcker.

Märkbar skillnad

När du håller din bok i dina händer ser du inte bara skillnaden utan känner den också! Det här alternativet är tillgängligt för alla omslagstyper, från blankt och matt till konstläder och linne.

Fotobok XT (extra tjock)

Photos

Sidorna

Skillnaden är i vikt och antal sidor. I våra fotoböcker limmas två sidor ihop. Sidorna på XT-fotoboken stöds dessutom av ett kartongunderlag med en vikt på 600 g/m² och har en mycket speciell känsla.

Färre sidor

De tjockare sidorna i Photo Book XT minskar det maximala antalet sidor till 58 sidor. Från en utgångspunkt på 10 sidor kan du öka storleken på din Photo Book XT i steg om två sidor.

FAQ - Vanliga frågor

Hur många sidor kan min fotobok ha?

Våra standardfotoböcker har mellan 26 och 160 sidor i alla format, beroende på uppslagets yta. Det enda undantaget är vår fotobok 42 x 28 där det maximala antalet sidor är 130 och vår XT-fotobok (10 till 58 sidor).

Finns det ett verktyg för stavningskontroll?

Vår programvara innehåller en stavningskontrollfunktion. Upptäckta fel är understrukna med rött. Du kan också lägga till ord i din personliga ordbok.

Kan jag skriva på bokens rygg?

Ja, du kan märka bokryggen genom att skapa ett textfält och välja "Till bokryggen" från menyn på fliken "Position".

Hur ändrar jag formatet på min fotobok?
Spara din fotobok. Välj sedan "https://www.saal-digital.se/support/article/how-to-convert-the-size-of-your-photobook-in-the-software/|Konvertera]] artikel" under Artikel och välj ett format. Behåll samma antal sidor och spara projektet under ett nytt namn.
Har alla dina fotoböcker Layflat-bindning?

Ja, alla våra fotoböcker har en Layflat- och panoramabindning. Du behöver inte välja den separat.

Kan jag sätta texter eller bilder på konstläder eller linneomslag?

Ja, du har möjlighet att placera texter i olika typsnitt och typsnittsfärger samt bilder på omslagen av linne och konstläder.

 Fotoboksguide

Fotoboksguide

Om vill skapa din fotobok på bara några få steg är det här videon för dig. På bara 5 minuter kommer vi att visa dig många av de funktioner som Saal Design-mjukvaran har att erbjuda, så att du kan konfigurera din fotobok efter behov och önskemål.

Designa nu
Designa nu