Den exklusiva fotoboken från Saal Digital

Återupplev dina speciella stunder

Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2021-testet fotoMagazin: Overall rating very good Saal Digital imponerar med en utmärkt bearbetat fotocanvas och skarp tryckning med hög kontrast. Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2018-testet Testresultat: mycket bra All bra och snabb frakt Saal övertygar med sin exemplariska kvalitet De framkallade bilderna visade till och med de minsta detaljerna med överlägsen tydlighet och övertygade med deras färgåtergivning Saal Digital vinner extra poäng genom för de utmärkta kontrasterna och noggranna efterbehandlingen. Kvaliteten på fotoböckerna är den bästa vi någonsin har sett.
usp-heading

Layflat-bindning

Inget besvärande vik i mitten av boken - perfekt för att placera bilder över hela mitten av boken.

usp-heading2

Utan tillverkarlogotyp

Saal Digital har ingen besvärande tillverkarlogotyp. På begäran även utan streckkod.

usp-heading3

Färgäkta

Vi garanterar 75 års färggaranti.

Upptäck nu: Professional Line fotoprodukter

Photos
För kärleken till fotografering: Saal Digitals nya Professional Line. Upplev högkvalitativa premiumprodukter med den akryliska fotoboken och den handgjorda premium-presentasken.

Vilket format passar dig?

Layflat-bindning

Photos

Helt platt siddesign

Tack vare LayFlat-bindningen kan du personifiera en bok med dina bilder spriddöver en hel dubbelsida utan att förlora viktiga bildelement! För att ha tillräckligtmed utrymme erbjuder vi från 26 till 160 sidor i nästan alla våra fotoböcker,beroende på innersidornas finish. Du kan också enkelt välja att lägga tillfler sidor till din fotobok med en ökning av 2 sidor åt gången.

Omslag fotobok i premiumkvalitet

ovadderad
Matt
konstläder vitt
konstläder vitt
konstläder svart
konstläder svart
konstläder titanfärgat
konstläder titanfärgat
Trälook skiffergrå
Trälook skiffergrå
Trälook taupe
Trälook taupe
kork
kork
Naturligt linne
Naturligt linne
Textil ljusblå
Textil ljusblå
Textil ljusrosa
Textil ljusrosa
Textil off-white
Textil off-white
Textil vit
Textil vit
Matt
Matt
Blank
Blank
vadderad
vadderad
ovadderad
ovadderad

Elegant och unik presentation

Njut av maximal kreativ frihet och välj rätt omslag till din fotobok. Du kan välja ett foto-omslag i blankt eller matt eller välja ett av våra olika specialomslag. Du kan designa foto-omslaget i blankt eller matt med enskilda foton, lägga till text eller använda cliparts.

Specialomslag med personlig inskrift

Våra specialomslag i konstläder, trälook, kork, metall-finish eller linne ger din fotobok ett särskilt elegant utseende. Varje specialomslag finns i olika färger och du kan runda av det med en personlig inskrift eller lägga till olika clipart. Du kan även beställa ditt specialomslag som det är och njuta av det skarpa, rena utseendet.

Insidan av fotoboken

Photos

Blankt fotopapper

Denna yta ger högkvalitativa resultat. Särskilt lämpligt för ljusa och färgglada bilder.

  • Strålande färger
  • Fascinerande djup
Photos

Matt fotopapper

Den halvblanka ytan har en fin men uniform struktur. Fingeravtryck reduceras således till ett minimum.

  • Semi-blank finish
  • Färre reflektioner
Photos

Högkvalitativt matt tryck

Obestruket naturpapper där ytan ger en naturlig känsla. Detta skapar ett särskilt matt färgavtryck.

  • Inga reflektioner
  • Högre fuktresistens
Photos

Fotopapper siden/porträtt

Det här fotopapperet med dess sidenyta är särskilt passande för storslagna porträtt.

  • mjuka och naturliga hudtoner
  • mycket reptåligt
  • unik känsla tack vare dess bikakestruktur


Våra presentaskar

Photos

Premium presentask

Elegant konstläder, handgjord i högkvalitativa material och utan tillverkarlogotyp: Upptäck vår handgjorda presentask som kommer att inspirera dig för sitt högkvalitativa material. Perfekt komplement till din professionella fotobok som en elegant presentask eller dekorativt fodral.

Presentask

Enkel och klassisk: Vår presentask har en elegant och enkel design gjord av kartong. Den anpassar sig perfekt till ditt fotobokformat och är attraktiv som presentförpackning eller helt enkelt som förvaring för din fotobok.Gör dig själv eller någon annan särskilt lycklig.

Din fotobok utan streckkod

Photos

Utan streckkod

Om du vill kan vi ta bort den lilla streckkoden. På så sätt kan du presentera dina bilder på ett professionellt och neutralt sätt.

Ingen tillverkarlogotyp

Vi inkluderar ingen logotyp på några av våra fotoprodukter. Men våra fotoböcker innehåller en diskret streckkod på baksidan och på sista sidan. Detta innehåller inga referenser om oss som tillverkare eller om dig som kund.

Fotobok med vadderat omslag

Photos

Ditt omslag med mjuk vaddering

Förbättra din fotobok genom att välja det vadderade alternativet. Omslaget är fyllt med ett extra mjukt (3 mm) vadderat lager och ger en utmärkt känsla av klass till alla böcker.

Märkbar skillnad

När du håller din bok i dina händer ser du inte bara skillnaden utan känner den också! Det här alternativet är tillgängligt för alla omslagstyper, från blankt och matt till konstläder och linne.

Fotobok XT (extra tjock)

Photos

Sidorna

Skillnaden är i vikt och antal sidor. I våra fotoböcker limmas två sidor ihop. Sidorna på XT-fotoboken stöds dessutom av ett kartongunderlag med en vikt på 600 g/m² och har en mycket speciell känsla.

Individuellt sidantal

De tjockare sidorna i fotoboken XT drar ned det maximala antalet sidor till 36 sidor. Du kan börja med 10 sidor och därefter utöka din fotobok XT med att lägga till 2 sidor åt gången.

Vi delar de bästa idéerna

Följer du redan oss på sociala medier? Tack vare alla bilder och kundmeddelanden, som når oss varje vecka, har vi en hel samling av intressanta fotoprojekt och många kreativa idéer. Titta förbi och bli inspirerad!

Vanliga frågor

Har alla fotoböcker LayFlat-bindning?

LayFlat/panoramabindning ingår i alla våra fotoböcker. Du behöver inte välja det separat.

Vill du ändra formatet på fotoboken?

Spara din fotobok. Välj "Konvertera produkt" och välj format. Behåll samma sidnummer och spara projektet under ett nytt namn..

Vilket är det minimala/maximala sidantalet?

Våra fotoböcker finns från 26 till 160 sidor i alla format, beroende på formatet på inlagan. Det enda undantaget är vår 42 x 28 fotobok där det maximala antalet sidor är 100 och vår fotobok XT (10-36 sidor).

Text och clipart på konstläder och linne?

Du har möjlighet att placera text och clipart på linne- och konstläderomslagen. Detta är också möjligt i färg.

Finns stavningskontroll?

Vår mjukvara innehåller en stavningskontroll-funktion. Upptäckta fel understryks med rött. Du kan även lägga till dina egna ord i ordboken.

Kan jag lägga till text på bokryggen?

Ja, du kan sätta en etikett på ryggen genom att skapa en textruta och välja “till bokrygg” från menyn i positionsfliken.

 Fotoboksguide

Fotoboksguide

Om vill skapa din fotobok på bara några få steg är det här videon för dig. På bara 5 minuter kommer vi att visa dig många av de funktioner som Saal Design-mjukvaran har att erbjuda, så att du kan konfigurera din fotobok efter behov och önskemål.

Designa nu
Designa nu