Kampanjer

Kampanjer

Till skillnad från kuponger, som gäller för alla gallerier, kan du med kampanjer ange specifika rabatter för enskilda gallerier och till och med tillåta olika rabattnivåer inom samma galleri. Denna mångsidighet ger dig möjlighet att anpassa dina rabatter och effektivt öka din försäljning.
För att lägga till en kampanj i ett galleri, öppna dess Försäljningsinställningar och se till att alternativet Tillåt beställning är aktiverat. När du är i försäljningsinställningarna aktiverar du kampanjen för att se dess anpassningsalternativ.

Försäljningsinställningar med aktiv kampanj som ska fyllas i

Kampanjen kan endast utnyttjas en gång per kund. Genom att kryssa i denna ruta begränsar du användningen av rabatten till en gång per kund.
Slutdatum, här måste du ange slutdatum för kampanjen.
Typ, kan du välja om kampanjen ska vara absolut eller procentuell. Väljer du Absolut anger du rabattbeloppet i absoluta tal, medan Procent anger du rabatten som en procentsats av kundens ordervärde.
Rabattnivå 1 Du kan skapa upp till tre olika rabattnivåer inom en kampanj. För varje nivå kan du ange Belopp och Minsta ordervärde som krävs för att aktivera den. Detta ger kunderna incitament att nå den högsta tillgängliga rabatten och uppmuntrar dem att köpa fler produkter.
Fraktkostnaden ingår i kampanjen (du tar över fraktkostnaden) Precis som för kuponger har du för varje rabattnivå möjlighet att täcka fraktkostnaderna för dina kunders köp genom att markera den här kryssrutan. Observera att detta inte påverkar Saal Prio-konton, eftersom de redan har fri frakt. Med ett Saal Prio-konto kommer varken du eller dina kunder att drabbas av några fraktkostnader vid beställningar med ett minsta värde på 120 kr.
När du har ställt in kampanjen för galleriet klickar du på Spara.

Försäljningsinställningar med aktiv kampanj

När du öppnar galleriets delade länk ser du alla detaljer om kampanjen på ett ögonblick. Kampanjens utgångsdatum och det belopp som krävs för att få rabatten visas i det övre högra hörnet. När en kund når en rabattnivå justeras automatiskt det belopp som krävs för att nå nästa rabattnivå.

Delat galleri med en pågående kampanj

Rabatten läggs automatiskt till i kundens varukorg. Observera att kampanjer och kuponger inte kan användas samtidigt.

 

Din språkinställning stämmer inte överens med språket på denna webbplats. Vänligen välj:

Din språkinställning stämmer inte överens med språket på denna webbplats. Vänligen välj: