Inställningar för försäljning och fakturor

Försäljning och fakturainställningar

Saal Digital tar hand om hela försäljningsprocessen helt kostnadsfritt, så att du kan fokusera på din verksamhet. Det är viktigt att notera att vår inblandning i fakturering och produktion inte kan döljas. I den här menyn hittar du dock olika alternativ relaterade till försäljnings- och faktureringsprocessen för mer anpassning och kontroll av ditt företag och varumärke.

Inställningspanel för försäljning och fakturering

Inställningar för fakturering

Om du vill kan du lägga till din logotyp så att den visas i fakturans övre hörn. Den uppladdade logotypen kommer att visas på fakturan som skickas till slutanvändaren efter att en beställning har gjorts.

Knappen Ladda upp bild

Klicka på knappen Ladda upp bild och ladda upp din logotyp med hjälp av de parametrar som har angetts. När du har laddat upp din bild kommer den att finnas tillgänglig här.

Logotyp i fakturainställningar

Du kan byta ut logotypen genom att klicka på Ladda upp bild eller ta bort den genom att klicka på Ta bort. Om du klickar på Redigera bild kan du ställa in den specifika beskärningen du vill använda och göra några justeringar om det behövs.

Redigerare för logotyp

När du har laddat upp och ställt in klickar du på Spara ändringar. Då visas den uppladdade logotypen på fakturan, som visas i exemplet nedan.

Exempel på faktura

Frigör beställningar manuellt

Om du vill ha full kontroll över dina order genom att manuellt godkänna varje order innan den går till produktion, kan du göra detta genom att aktivera detta alternativ.

Alternativ för manuell frisläppning av order

Alla beställningar från dina kunder visas i orderhanteringspanelen i väntan på att du ska godkänna dem manuellt. Du kommer också att få ett e-postmeddelande för varje order som läggs.

Orderhanteringspanel med väntande order

Allt du behöver göra är att släppa ordern för produktion för att slutföra den, eller avbryta order n om det behövs.

Order som väntar på godkännande

Insamling i butik

Om du vill att beställningar ska skickas till en specifik adress i stället för den destination som kunden har valt kan du aktivera det här alternativet. Detta är mycket användbart om du har en fysisk butik eller vill leverera beställningar till dina kunder personligen.

Alternativ för upphämtning i butik

När alternativet är aktiverat fyller du bara i adressen så skickas alla beställningar från dina gallerier och projekt till den här adressen.

Delningsfunktion - Neutral delningslänk

Med det här alternativet kan du skicka delade länkar till dina kunder på ett helt neutralt sätt, utan någon hänvisning till Saal Digital. Saal Digital-alternativet är valt som standard. Detta innebär att alla delade länkar till dina gallerier och projekt kommer att ligga under domänen saal-digital.net.
Om du väljer alternativet Photo Portal kommer dina delade länkar att ligga under domänen photo-portal.shop. Detta innebär att dina kunder inte kommer att se någon referens till Saal Digital när de besöker ditt innehåll, men de kommer att köpa från Saal Digital.

Funktion för delning

Denna funktion påverkar allt ditt innehåll, både gallerier och projekt, samt din profilsida.
Produkter som levereras direkt till dina kunder har Saal Digital som avsändare. Om du vill leverera paketet själv kan du aktivera alternativet In-Store collection.

Galleri med neutral länk