Foto i en utbytbar ram

En ram som håller länge

5/5
av 7 kundomdömen
Hållbar ram

Hållbar ram

Handfast ram med en stilren design

Anpassningsbar

Anpassningsbar

Ändra ditt foto så ofta du vill

Foto i en föränderlig ram

Foto i en föränderlig ram

Vi presenterar en mycket hållbar, flexibel och praktisk ramdesign som kan anpassas till alla utrymmen. Ramen är lätt att ta isär så att du kan byta ut fotot på insidan så många gånger du vill.

Den utbytbara ramen är tillverkad av tåligt aluminium, vilket ger en ren design som passar perfekt i alla hem. Den är också ett hållbart alternativ för en professionell galleripresentation eller liknande konstinstallation.

En ram som håller din bild säker

En ram som håller din bild säker

Ditt motiv skyddas från framsidan med ett stabilt och genomskinligt akrylskikt. Vi har placerat en aluminiumkompositplatta precis bakom ditt foto så att ingen av dina bilder ska skapa bucklor.

Lätt att hänga upp, lätt att byta

Lätt att hänga upp, lätt att byta

Fotot i den utbytbara ramen är mycket likt aluminiumramen, vilket gör den mycket enkel att hänga upp med skruvar, krokar eller ett upphängningssystem med rep.

För mer information, besök vår sida om monteringsalternativ.

Om du vill byta bild är det snabbt och enkelt att göra det genom att helt enkelt ta bort två skruvar, öppna ramen och byta ut bilden.

photoproduct

Oändliga designmöjligheter

Tryck din favoritbild, skapa ett fotocollage, designa din egen passepartout eller låt trycka ditt favoritcitat. När det gäller ramen kan du välja mellan mångsidiga färger som passar till alla inredningsstilar.

Inspireras av vår kollektion!

Designa nu
Designa nu