Foto i en utbytbar ram

En ram som håller länge

5/5
av 5 kundomdömen
Hållbar ram

Hållbar ram

Handfast ram med en stilren design

Anpassningsbar

Anpassningsbar

Ändra ditt foto så ofta du vill

Foto i en utbytbar ram

Foto i en utbytbar ram

Vi presenterar en mycket hållbar, flexibel och praktisk ramkonstruktion som kan anpassas till alla utrymmen. Ramen är lätt att ta isär, så du kan byta ut fotot på insidan så många gånger du vill.

Den utbytbara ramen är tillverkad av motståndskraftig aluminium, vilket ger en ren design, idealisk för alla hem. Den är också ett hållbart alternativ för en professionell galleripresentation eller någon liknande konstinstallation.

En ram som håller din bild säker

En ram som håller din bild säker

Ditt motiv skyddas från framsidan med ett stabilt och genomskinligt akrylskikt. Vi har placerat en aluminiumkompositplatta precis bakom ditt foto så att ingen av dina bilder ska skapa bucklor.

Lätt att hänga upp, lätt att demontera

Lätt att hänga upp, lätt att demontera

Photo in a Changeable Frame har en struktur på baksidan som liknar våra aluminiumramar. Detta gör det mycket enkelt att hänga upp den med hjälp av skruvar, krokar eller ett system för repupphängning. Strukturen syns inte framifrån och ger intryck av att bilden hänger i luften.

För mer information, besök vår sida med monteringsalternativ.

Om du vill ändra den bild som visas kan varje sida av ramen enkelt tas bort genom att bara ta bort två skruvar och snabbt sättas ihop igen.

photoproduct

Oändliga designalternativ

Skriv ut din favoritbild, skapa ett fotocollage, skapa din egen passepartout eller få ditt favoritcitat utskrivet. Du kan välja mellan fyra av våra mångsidiga färger: Svart, vit, antracit och vår borstade metalllook.

Inspireras av vår kollektion!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Upptäck våra premiumpapper

Designa nu
Designa nu