Utforska vårt hjälpcenter och vanliga frågor | Saal Photo Portal

Få det stöd du behöver

Oavsett om du söker snabba svar i vår FAQ, djupgående vägledning i vårt Help Center eller personlig support via vårt kontaktformulär, är vi här för att se till att din upplevelse med Photo Portal blir smidig och framgångsrik.

Få det stöd du behöver

FAQ - Vanliga frågor

Vem kan använda fotoportalen?

Fotoportalen är utformad för fotografer, designers, digitala konstnärer och företag som vill digitalisera sina tjänster, möjliggöra online-gallerier och beställningar för att öka intäkterna. Den erbjuder automatiseringsverktyg för marknadsföring och specialiserade arbetsflöden för fotografer, vilket ökar produktiviteten. Dessutom fungerar den som en lagrings- och delningsplattform för att samla in feedback från kunder. Plattformen rymmer ett brett spektrum av användningsområden.

Vilken typ av fotograferingsföretag stöder ni?

Vårt verktyg är perfekt för studiofotografering, porträtt, bröllop, familj, baby, illustration, landskap, resor och mycket mer. Vi erbjuder specifika arbetsflöden, t.ex. fotojobb och QR-kodgallerier, för att automatisera bildsortering för volymfotograferingsjobb som förskole- och skolfotografering, sport, evenemang och konserter.

Kan gallerier skyddas för specifik användaråtkomst?

Ja, du kan skydda gallerierna på tre sätt: genom att kräva användarregistrering och inloggning, skydda gallerierna med ett lösenord eller dela en direktlänk med en specifik kod för exklusiv användaråtkomst.

Hur fungerar utbetalningar och kommer jag att få en faktura?

I avräkningssektionen ser du detaljerade månatliga sammanfattningar av order, intäkter och vinst. I mitten av månaden genererar vi en avräkningsfaktura som återspeglar din vinst, som automatiskt överförs till din valda utbetalningsmetod, oavsett om det är ett bankkonto eller PayPal.

Hur fungerar faktureringen för slutkunden?

Vi hanterar faktureringen, inklusive anpassning av fakturan med din logotyp, och hanterar betalningshanteringen för att eliminera avgifter för dig. Fakturor skickas automatiskt till slutkunden med leveransbekräftelse.

Kan jag sälja filnedladdningar?

Ja, vi stöder filnedladdningar i olika upplösningar, paketerade i produktpaket eller som ett komplett galleri nedladdningspaket, med alla intäkter från nedladdningar som går direkt till dig.

Vad är den typiska leveranstiden för frakt och vem betalar för den?

Leveranstiderna varierar, vanligtvis runt en vecka i de flesta länder, med specifika detaljer per land tillgängliga på vår webbplats. Normalt sett står slutkunden för fraktkostnaderna, men Saal Prios kunder och deras kunder får fri frakt för beställningar som överstiger 120 kr.

Är det verkligen gratis att använda fotoportalen?

Ja, det kostar inget att använda tekniken i fotoportalen och vi erbjuder en kostnadsfri nivåplan för molnlagring. Kostnader uppstår endast när slutkunder beställer fotoprodukter, medan du behåller alla intäkter från nedladdningar.

Raderar ni gallerier och projekt efter en viss tid?

Nej, vi raderar inte dina data så länge du har en aktiv plan hos oss, i likhet med andra molnlagringslösningar på marknaden.

Hur hanterar ni GDPR och säkerhet?

Dina uppgifter krypteras och lagras säkert i Tyskland, i enlighet med europeisk lagstiftning. Vi tillhandahåller ett databehandlingsavtal som beskriver våra rutiner för hantering av personuppgifter och de säkerhetsåtgärder vi vidtar för att säkerställa dataskydd.

Hjälpcenter: Instruktioner och tips för alla funktioner

I hjälpcentret hittar du utförliga anvisningar och praktiska tips om alla våra funktioner. Oavsett om du är ny eller erfaren kommer våra detaljerade steg-för-steg-instruktioner att hjälpa dig hela vägen.

Kontakta kundservicecheck
Dina kontaktuppgifter har skickats in. Tack för ditt meddelande.

Få 35 % rabatt som professionell

Registrera dig för ett professionellt konto och få en rabatt på 35 % från Saal Digitals listpris för all försäljning av fotoprodukter som görs via dina gallerier. Inga avgifter, inget utgångsdatum och automatisk rabatt vid registrering.