Förbättra utställningar med fotoportal: QR-koder, bildtexter, PDF/CSV-export

Utställningar

Enkel omvandling från utställning till försäljning

Generator för QR-kod och bildtext

Visa upp dina Saal Digital-tryckta verk i ett fysiskt galleri eller en studio och erbjud besökare på plats att skanna en QR-kod för att beställa kopior direkt från fotoportalen. Med den här funktionen kan du generera en bildtext med upphovsmannens namn, bildtitel och beskrivning tillsammans med en QR-kod som leder direkt till galleribilden online, redo för köp. Överbrygga klyftan mellan fysisk visning och digital försäljning på ett enkelt sätt.

PDF- och CSV-export

Se till att galleriets besökare enkelt kan skanna och beställa dina utställda verk genom att exportera bildtexter med QR-koder i PDF-format, redo att skrivas ut och placeras bredvid dina konstverk. Om våra alternativ för bildtextdesign inte uppfyller dina behov kan du med CSV-exportalternativet anpassa dina bildtexter och QR-koder med hjälp av extern programvara, vilket ger dig full kontroll över hur du presenterar dina försäljningsutlösare bredvid dina utställda verk.

Låt oss börja din resa

Utforska Saal Photo Portal: skapa gallerier, projekt och sälj bilder enkelt. Registrera dig gratis för att utforska på egen hand eller boka en demo för en guidad genomgång som är skräddarsydd för ditt arbetsflöde. Börja bygga ditt digitala skyltfönster nu!