Skapa och sälj projekt i Photo Portal: Fotoböcker, kalendrar

Projekt

Styrkan i designade produkter

Design av collage och multibilder

Designa unika projekt med dina bilder för att skapa fängslande collage eller kompositioner med flera bilder. Med den här funktionen får du ett mer varierat produktutbud och kan sälja design som innehåller flera bilder i ett enda, konstnärligt format.

Fotoböcker, kalendrar och mycket mer

Utöka ditt produktutbud med värdefulla, anpassningsbara projekt som fotoböcker och kalendrar. Dessa produkter ger kunderna mer personliga och minnesvärda alternativ, som går utöver standardutskrifter och inkluderar din kreativa design och sammanställningsarbete.

Duplicera och konvertera

Effektivisera din projektprocess genom att antingen duplicera befintliga projekt eller konvertera dem till olika format. Denna flexibilitet är ovärderlig för att skapa variationer som innehåller önskvärda ändringar, som alternativa storlekar eller ytbehandlingar. Oavsett om du vill replikera ett framgångsrikt projekt för en annan produktlinje eller anpassa ett projekt för att uppfylla specifika kundbehov, förenklar duplicerings- och konverteringsfunktionerna processen så att du effektivt kan tillgodose olika preferenser utan att börja om från början varje gång.

Lägg till i gallerier

Integrera sömlöst dina anpassade projekt i dina gallerier tillsammans med enskilda bilder. På så sätt kan kunderna se och köpa dina unika fotoböcker, kalendrar eller collage direkt från samma sida där de bläddrar bland dina andra fotografiska verk.

Dela dina projekt

Den här funktionen förändrar hur fotografer samarbetar med kunder om projekt. Istället för att skicka e-post fram och tillbaka och hålla tidskrävande möten kan du dela dina fotoprojekt som fotoböcker eller kalendrar direkt för feedback från kunderna. Kunderna kan enkelt lämna kommentarer för att föreslå ändringar eller uttrycka sina preferenser direkt i själva projektet. Spara värdefull tid och engagera kunderna mer effektivt, så att varje projekt blir en framgång för samarbetet.

Särskilda villkor

Planerar du ett projekt som kräver försäljning i större kvantiteter? Vår plattform tillgodoser ditt behov av bulkförsäljning och erbjuder individualiserade erbjudanden när du siktar på att sälja minst fem enheter per projekt. Navigera till Försäljningsinställningar för det specifika projekt som du planerar att sälja i volym. I dessa inställningar hittar du en knapp Begär särskilda villkor som är avsedd för just detta ändamål. Använd denna funktion för att optimera din försäljningsstrategi för projekt med högre volymer.

Låt oss börja din resa

Utforska Saal Photo Portal: skapa gallerier, projekt och sälj bilder enkelt. Registrera dig gratis för att utforska på egen hand eller boka en demo för en guidad genomgång som är skräddarsydd för ditt arbetsflöde. Börja bygga ditt digitala skyltfönster nu!