Automatiserade fotojobb och QR-gallerier | Fotoportal

Fotojobb och QR-kodgallerier

För fotografering av dagis och skolor

Automatiserad sortering med QR-kod

Skapa enkelt QR-kodkort för varje deltagare i dina fotosessioner, vilket effektiviserar processen med att sortera bilder i enskilda gallerier. Dessa kort innehåller anpassningsbar text för GDPR-kompatibla samtyckes- och åtkomstinstruktioner. Om deltagardata samlas in i förväg via online-registrering eller CSV-dataimport kan denna information skrivas ut direkt på korten, vilket förenklar hanteringen av arbetsflödet. Genom att fotografera deltagarnas QR-koder följt av deras porträtt sorteras uppladdade foton automatiskt in i rätt individuella gallerier.

Strukturerade fotojobb

Vår funktion för fotojobb är utformad för att efterlikna strukturen för volymfotografering på institutioner som skolor, organisationer, företag eller stora evenemang och firanden, och erbjuder en gruppkonfiguration som begränsar åtkomsten till delade gallerier uteslutande till medlemmar i den relevanta gruppen. Denna organisation hjälper till att hantera och överblicka olika grupper på ett effektivt sätt.

Anpassade QR-kodskort (kommer snart)

Skräddarsy QR-kodskorten så att de passar din stil och gör ett starkt första intryck på deltagarna. Förutom att ge instruktioner för åtkomst kan du anpassa korten så att de innehåller kampanj- eller kupongkoder som uppmuntrar deltagarna att få åtkomst till och köpa från sina gallerier. Du har full kreativ frihet att utforma dina QR-kodkort med hjälp av vår användarvänliga programvara.

Registrering online

Underlätta insamlingen av deltagardata före fotodagen med en särskild URL eller QR-kod. Denna förregistreringsprocess sparar tid, säkerställer efterlevnad av GDPR genom att samla in samtycke i förväg och gör deltagarnas information tillgänglig i kontaktavsnittet i jobb- eller QR-kodgalleriet. Onlineformuläret gör det möjligt för deltagarna att välja sin grupp och ger viktig information för fotodagen, inklusive efterföljande meddelanden om åtkomst till galleriet via e-postarbetsflöden.

Import av CSV-lista

CSV List Import gör att du effektivt kan ta emot kunder och deltagare genom att importera befintliga data direkt till systemet. Den här funktionen effektiviserar processen genom att förfylla QR-kodkort med deltagardata och integreras sömlöst med e-postarbetsflöden för förbättrad kommunikation. Den är perfekt för att förbereda fotodagar, eftersom den eliminerar manuell datainsamling och utnyttjar automatiserad sortering för att organisera foton.

Manuell sortering

Manuell sortering erbjuder ett flexibelt alternativ för fotografer som föredrar att inte använda QR-koder. Genom att helt enkelt välja det första fotot av varje deltagare i en mapp skapar vårt system automatiskt individuella gallerier för varje person. Den här metoden förenklar organiseringen av foton utan behov av QR-kodkort och erbjuder ett effektivt arbetsflöde för alla fotodagar.

Grupper och individuella undergallerier

Grupper och individuella undergallerier inom ett jobb erbjuder skräddarsydd åtkomst för deltagarna. Individuella undergallerier, dedikerade till varje fotograferad deltagare, ger exklusiv åtkomst via en unik URL eller QR-kod, med valfri registrering för ökad säkerhet. Gruppundergallerier är tillgängliga för alla medlemmar i en viss grupp, vilket effektiviserar åtkomsten utan behov av separata QR-koder, vilket säkerställer att endast relevanta gruppmedlemmar kan se och beställa från dessa gallerier.

Produktpaket och nedladdningar

Produktset och nedladdningar förbättrar upplevelsen av volymfotografering genom att erbjuda anpassningsbara paket. Skräddarsy erbjudanden med fysiska utskrifter, fotoprodukter och digitala nedladdningar för att passa gruppens eller individens behov. Utnyttja kampanjer och kuponger för att uppmuntra till beställningar i rätt tid, vilket möjliggör flexibla och riktade marknadsföringsstrategier inom både grupp- och individuella undergallerier. Denna funktion anpassar sig till de unika kraven på volymfotografering och ger en heltäckande lösning för att sälja och dela bilder.

Låt oss börja din resa

Utforska Saal Photo Portal: skapa gallerier, projekt och sälj bilder enkelt. Registrera dig gratis för att utforska på egen hand eller boka en demo för en guidad genomgång som är skräddarsydd för ditt arbetsflöde. Börja bygga ditt digitala skyltfönster nu!