Betalningsalternativ för Photo Portal: PayPal, kort och mycket mer

Betalningsmetoder

Erbjuda sömlösa betalningsmetoder

PayPal

PayPal-transaktioner är säkra och snabba och möjliggör omedelbara betalningar, vilket säkerställer att beställningar behandlas utan dröjsmål, förutsatt att inget manuellt godkännande krävs. Det fungerar också som ett bekvämt alternativ för att få månatliga provisioner, vilket effektiviserar de finansiella aspekterna av din försäljning.

Kredit- och betalkort

Vi accepterar de vanligaste kredit- och betalkorten, inklusive Visa och Mastercard, via vår säkra betalningspartner Computop. Detta garanterar en säker transaktion utan att lagra dina kunders betalningsuppgifter, vilket ger sinnesro för både dig och din kundkrets.

Omedelbar banköverföring

Instant Bank Transfer erbjuder en snabb och enkel betalningslösning online. Kunderna omdirigeras till sin banks webbplats för att slutföra betalningen, på samma sätt som en vanlig banköverföring, men underlättas av en betaltjänstleverantör. Handlaren får en transaktionsbekräftelse omedelbart efter att betalningen har slutförts, vilket möjliggör snabb orderhantering och leverans, förutsatt att manuellt godkännande inte krävs. Obs: Denna tjänst är för närvarande endast tillgänglig i Tyskland och Österrike.

Apple och Google Pay

Effektivisera dina kunders betalningsupplevelse med bekvämligheten av Apple och Google Pay. Dessa betalningsmetoder möjliggör snabba och säkra transaktioner direkt från smartphones eller surfplattor. Med bara en knapptryckning kan kunderna godkänna betalningar, vilket snabbar upp kassaprocessen avsevärt.

Denna moderna betalningslösning förbättrar inte bara shoppingupplevelsen utan ger också den extra säkerhet och integritet som Apples och Googles betalningssystem ger. Beställningar behandlas omedelbart och går snabbt till produktion om inget manuellt godkännande krävs.

iDEAL

För våra holländska kunder erbjuder iDEAL en pålitlig onlinebetalningsmetod som möjliggör betalningar via din egen banks app eller internetbank. Eftersom iDEAL är en direkt banköverföring till vårt konto får kunderna en omedelbar orderbekräftelse, vilket gör att vi snabbt kan påbörja produktionen om inget manuellt godkännande krävs.

Låt oss börja din resa

Utforska Saal Photo Portal: skapa gallerier, projekt och sälj bilder enkelt. Registrera dig gratis för att utforska på egen hand eller boka en demo för en guidad genomgång som är skräddarsydd för ditt arbetsflöde. Börja bygga ditt digitala skyltfönster nu!