Använd Photo Portal för dina baby- och nyföddhetsfotografier

Baby- och nyföddhetsfotografering

Med Saal Fotoportal

Organisera dina ömma fotosessioner för bebisar och nyfödda i oändliga gallerier och undergallerier. Vår plattform ger dig möjlighet att presentera förtrollande fotoprodukter som är skräddarsydda för nyblivna föräldrar. Förenkla ditt bildval med effektiva verktyg för feedback och kommentarer. Börja utan risk och dra nytta av noll provisionsavgifter och 10 GB gratis lagring!

Baby- och nyföddhetsfotografering

Anpassad till ditt arbetsflöde

Oavsett vilka behov ditt galleri, projekt eller arbetsflöde har, har vi lösningarna för att täcka dem alla.

Rabatt för professionella

På 35 % får du rabatt på fotoprodukter som tillverkas av vårt labb och säljs direkt till dina kunder.

Din partner för fullgörandet

Vi täcker betalningshantering, fakturering, arbetsflöden för e-post, produktion, leverans och kundtjänst.

Fulla intäkter från nedladdningar

Behåll alla vinster från digitala nedladdningar som säljs via dina gallerier, utan några provisioner.

Inga provisioner

Behåll 100 % av vinsten från försäljningen av dina fotoprodukter och nedladdningar.

Hur det fungerar

  • Skapande av galleri: Ordna enkelt foton i huvud- och undergallerier
  • Inkludering av projekt: Inkludera projekt som fotoböcker eller kort
  • Engagera dig med feedback: Aktivera feedback för effektivt fotoval
  • Prissättning och erbjudanden: Prislista för produktförsäljning med definierade vinstmarginaler
  • Paketerbjudanden: Skapa produktuppsättningar som kombinerar utskrifter och nedladdningar
  • Föräldrabeställningar online: Föräldrar loggar in och beställer fotoprodukter
  • Uppfyllelse i labb: Saal-hanterad produktion och leverans

Snabbstart i 3 steg

Grundläggande inställningar

Börja med att ange dina konto- och faktureringsuppgifter. Acceptera vår GDPR-policy, välj en prenumerationstyp och ställ in önskad betalningsmetod.

Prislista

Skapa din första prislista i avsnittet Försäljning. Välj bland en mängd olika produkter att sälja och definiera din vinstmarginal för att säkerställa lönsamhet.

Skapande av galleri

Skapa ditt första galleri (standard eller QR-kod). Koppla din prislista till galleriets inställningar, publicera den och du är redo att sälja dina verk!

Obegränsat antal gallerier och undergallerier

Utöka din fotografiska showcase med huvudgallerier och detaljerade undergallerier, förenkla användarnas navigering och förbättra den övergripande upplevelsen. Utöver att bara organisera möjliggör den här funktionen sömlös hantering av din portfölj eller fotosession; du kan enkelt kopiera, flytta eller ta bort bilder mellan gallerier, komma åt försäljningsstatistik och definiera unika titlar och beskrivningar för varje foto. Dessutom gör systemet det möjligt att skapa anpassade produkter direkt från gallerier, erbjuda manuell leverans till kunder efter behov och tillhandahålla en mångsidig plattform för att både visa upp och sälja ditt arbete.

Responsiv mobil design

Garantera att dina gallerier ser oklanderliga ut på alla enheter med design som anpassar sig för optimal visning på smartphones. Välj mellan olika layoutalternativ, t.ex. enkla eller dubbla kolumner på mobila enheter, och justera bildpresentationsstilar för att tillgodose upp till 90 % av kunderna som föredrar att beställa från mobila enheter.

Olika galleridesigner

Anpassa presentationen av dina bilder med olika gallerilayouter, t.ex. vattenfall, kvadrater, konsttavla eller rundade lägen som passar för större skärmar. Välj mellan mörka och ljusa bakgrundsstilar för att komplettera din fotografering och se till att ditt arbete visas på det mest visuellt tilltalande sättet.

Återkoppling

Förbättra ditt arbetsflöde med kundfeedback i gallerierna med hjälp av ett färgkodat betygssystem (grönt, orange, rött) och feedbackknappar. Underlätta kundkommunikationen och effektivisera urvalsprocessen genom att komma överens om färgbetydelser, t.ex. grönt för godkännande, orange för redigering och rött för kassering, vilket möjliggör snabb filtrering och beslutsfattande.

Prislistor

Vårt system effektiviserar hanteringen av dina prislistor och ger dig flexibilitet att definiera och justera slutpriserna för dina erbjudanden. Detta inkluderar fysiska produkter, digitala nedladdningar, produktuppsättningar som du har satt ihop och omfattande nedladdningspaket för galleriet. Du har friheten att välja specifika format eller ytbehandlingar för fysiska fotoprodukter och direkt se dina vinstmarginaler när du fastställer försäljningspriser. Välj mellan antingen procentbaserade eller absoluta vinstmarginaler. Dessutom ser vår prisförskönande funktion till att priserna avrundas uppåt, vilket ger en mer estetiskt tilltalande siffra för dina kunder och förbättrar den övergripande köpupplevelsen.

Design av collage och multibilder

Designa unika projekt med dina bilder för att skapa fängslande collage eller kompositioner med flera bilder. Med den här funktionen får du ett mer varierat produktutbud och kan sälja design som innehåller flera bilder i ett enda, konstnärligt format.

Produkter och nedladdningar för Physical Photo

Erbjud nedladdning av filer och fysiska fotoprodukter. Skräddarsy ditt erbjudande genom att välja specifika format, ytbehandlingar och tillägg till unika priser. Sätt olika priser för nedladdningar baserat på upplösning och paketalternativ. För kunder vars fotograferingspaket redan innehåller nedladdningar kan du erbjuda en sömlös nedladdningsupplevelse utan att behöva navigera genom kassan.

Produktuppsättningar och merförsäljning

Skapa anpassade paket som kombinerar nedladdningar med fysiska fotoprodukter för att öka intäktspotentialen. Definiera specifika kvantiteter av fotoprodukter eller filnedladdningar, inklusive alternativ för alla galleridownloads, för att uppmuntra till ytterligare köp.

Låt oss börja din resa

Utforska Saal Photo Portal: skapa gallerier, projekt och sälj bilder enkelt. Registrera dig gratis för att utforska på egen hand eller boka en demo för en guidad genomgång som är skräddarsydd för ditt arbetsflöde. Börja bygga ditt digitala skyltfönster nu!

Utforska vårt demogalleri

Vår Baby Gallery Demo låter dig uppleva värmen och förundran i att titta på och välja minnessaker som dina kunder skulle göra. Fördjupa dig i en miljö där kärleksfulla kommentarer smälter samman med enkelheten att välja perfekta produktpaket. Navigera genom sömlösa alternativ för att ladda ner omhuldade bilder eller köpa skräddarsydda projekt som firar varje milstolpe.

Fotopapier glänzend