Vad de säger om oss

Lär dig mer om framgångsrika berättelser från människor som du

customername
Eva Krzak

"Jag utformade den här boken kort efter min sons födelse"

Jag har beställt mina bilder och böcker från Saal Digital i flera år och har alltid varit helt nöjd. Så är också fallet med denna underbara bok från Professional Line med presentförpackning. Jag utformade den här boken kort efter min sons födelse för att hålla kvar minnet av de första dagarna på ett så vackert sätt som möjligt. Kvaliteten på omslaget är underbar, strukturen ser mycket elegant ut, liksom presentförpackningen.

Vad jag också särskilt uppskattar är den mycket goda papperskvaliteten och färgbeständigheten. Mina kunder, som jag gång på gång överraskar med små fotopresenter, blir också glada varje gång.

customername
Ollie Holder

"Kvaliteten på fotoboken var exceptionell"

Jag heter Ollie och är professionell fotograf och videofilmare. Jag är alltid ute med min kamera, både professionellt och på fritiden, men jag har aldrig haft tid att ha en papperskopia av mitt arbete. Det är där Saal Digital kommer in i bilden...

Jag använde Saal Digitals utskriftstjänst på 2020 för att skapa en vacker samling av foton som jag hade tagit under åren. Upplevelsen var fantastisk, och jag skulle varmt rekommendera denna tjänst till alla som letar efter en högkvalitativ och professionell fotobok.

En av de saker som imponerade mest på mig var hur lätt tjänsten var att använda. Webbplatsen var användarvänlig och designprocessen var okomplicerad. Det var lätt att ladda upp mina foton och välja layout och design för boken, och jag uppskattade möjligheten att förhandsgranska boken innan jag slutförde min beställning.

Kvaliteten på fotoboken var exceptionell. Bilderna var tydliga och levande och pappret var tjockt och hållbart. Jag älskade den glansiga finishen, som gav boken en elegant touch. Jag uppskattade också möjligheten att välja olika omslagsalternativ, bland annat ett hårda, mjuka eller läderbundna omslag.

På det hela taget var jag mycket nöjd med min erfarenhet av att använda Saal Digital. Användarvänligheten, den högkvalitativa utskriften och den snabba leveranstiden var alla utmärkta. Jag skulle definitivt använda den här tjänsten igen i framtiden och rekommenderar den till alla som vill skapa en vacker och professionellt utformad fotobok.

customername
Yannick Lange

"Jag har länge haft en idé om att skapa en portfoliobok..."

En del av mina bilder har redan hamnat på väggen eller tryckts som en del av reseböcker. Det är dock bara ett litet antal av mina (bästa) bilder och i böckerna konkurrerar de oftast med berättelsen eller resan.

Därför har jag under en tid haft idén att skapa en portfoliobok där endast mina bästa bilder från de senaste 10 åren hamnar och där fokus uteslutande ligger på bilderna: Stora tryck, ingen text, oberoende av plats och fotoresa.

Det var därför en utmaning att göra boken spännande och ge den en röd tråd. Jag försökte göra detta genom att sortera bilderna efter färgstämningar, vilket resulterar i en ""färggradient"" i boken: Från vit vinter till grått till grönt, sommargult, sommarorange, höstorange, höstgult och slutligen tillbaka till vitt/blått...

customername
Sebastian Frank

"Tryckta bilder är helt enkelt något annat"

Jag hade turen att få testa en fotobok. Så jag utnyttjade genast möjligheten till en portfoliobok. På så sätt kan jag visa mina kunder ett första intryck av mitt arbete. Och låt oss vara ärliga, tryckta bilder är helt enkelt något annat. Så jag satte mig ner på Saal Editor och skapade en fotobok i bara några få steg.

Programvaran är intuitiv för mig och skapandet avslutades relativt snabbt. Inom fyra dagar fanns boken redan där! Supersnabb service! Nu till boken: Den ger ett högkvalitativt intryck och har en bra känsla. Den motsvarar mina förväntningar och jag gillar det matta pappret.

Det är också trevligt att mittfalsen inte är skrymmande, så att man verkligen kan se hela bilden. Jag skulle köpa den igen och rekommenderar den utan förbehåll. Tack för möjligheten att få testa den :-)