Skapa drömmiga bröllopskort

Med den kostnadsfria Saal Design-mjukvaran

Marriage

Spara datumet-kort

Ditt bröllopsdatum är fastställt

Datumet för ditt bröllop är redan fastställt? Skicka då ett  Spara datumet-kort till dina gäster, så att de kan hålla din bröllopsdag fri för dig.

Fullständig designfrihet

Skapa ditt spara datumet-kort enligt dina önskemål. Anpassa designen till din bröllopsinbjudan. Detta gör det enkelt för mottagaren att känna igen ditt kort. Saal Designs Mjukvara erbjuder även en mängd andra alternativ för att implementera dina designönskemål.

Skapa ditt Spara datumet-kort nu med mjukvaran

Ihr Hochzeitstermin steht fest? Dann verschicken Sie rechtzeitig die Save-the-Date Karten, damit sich Ihre Gäste den Termin freihalten können. Die Gestaltung der Karte bleibt ganz Ihnen überlassen.
Skapa ett unikt inbjudningskort till ditt bröllop. Anpassa även designen till dina spara datumet-kort. Tips: lägg även till egna foton.

Inbjudningskort

Ditt bröllop närmar sig

Bröllopsdatumet närmar sig och det är dags att skicka inbjudningskort till ditt bröllop. Efter spara datumet-korten tjänar inbjudningskorten nu till att bjuda in dina nära och kära till denna speciella dag.

Utformningen av bröllopsinbjudan

Skapa ett kort enligt dina idéer - var kreativ, elegant, lekfull, romantisk eller stilfull. Var dig själv. Ett porträtt av dig med din älskade och en personlig inbjudningstext kompletterar din Inbjudningskort för ditt bröllop. 

Din bröllopskollektion

Förutom spara datumet-kort och inbjudningskort, kan du också designa dina svarskort, tackkort eller placeringskort i din design. En speciell bröllopssamling för denna speciella händelse.

Skapa inbjudningskort nu med mjukvaran

Svarskortet: få reda på vem som kommer

Svarskort till din bröllopsinbjudan

Inkludera ett svarskort med ditt inbjudningskort. Dina gäster fyller i dem och berättar om du kan komma och om de kommer med sällskap. Du kommer alltså tidigt att veta hur många gäster du kan räkna med.

Design av svarskortet

Eftersom ditt svarskort medföljer din bröllopsinbjudan, kan du också designa detta kort på ett lämpligt sätt. Svarskort skapas oftast i vykort-format, så att gästen enkelt kan skicka tillbaka dem.

Vad finns i svarskortet

Du skapar framsidan med din egna design. Baksidan är som ett vykort. På vänster sida kan du ge dina gäster ett alternativ att kryssa för. För gäster som har en lång resa framför dem kan man också erbjuda en övernattning.

Skapa svarskort nu med mjukvaran

Svarskort till bröllopet. Du kan också designa dessa själv och anpassa dem till designen på ditt inbjudningskort. Med dina egna foton och texter.
Skapa ett individuellt tackkort själv för de många gåvorna och gratulationerna

Tackkort

Ett tackkort som tecken för din uppskattning

Bröllopsfesten är över - men de fina minnen från denna speciella dag och gästernas kärleksfulla gåvor är kvar. Skicka ett tackkort till dina gäster som ett tecken på din uppskattning.

Design av tackkorten

Välj en speciell design för ditt tackkort. Lägg till ett trevligt gruppfoto av alla bröllopsgäster. Dina gäster kommer att vara mycket glada över detta. Samtidigt är detta kort också en vacker souvenir från en mycket speciell dag.

Skapa ditt tackkort nu med mjukvaran

Individuella menykort för ditt bröllop

Anpassa designen till din bordsdekoration

Är bröllopsmenyn för din speciella dag redan fastställd? Då saknas bara menykorten till dina gäster. Skapa dem själv enligt dina idéer med bara några klick och anpassa designen på din bordsdekoration. Med Saal Designs mjukvara kan du individuellt utforma alla fyra sidorna på menykortet.

Format: 12 x 20 cm
Papperstyper: Classic, Pärlemor, Strukturerat
Layout: Alla fyra sidorna kan utformas

Tips: Anpassa din meny- och placeringskort till bordsdekorationen

Skapa menykort för ditt bröllop själv och anpassa dem till din bordsdekoration.
Gestalten Sie individuelle Tischkarten für Ihre Hochzeitsfeier. Passen Sie das Design an die restliche Tischdekoration an.

Placeringskort: Vem sitter var?

Så alla gäster hittar sin plats

Med ett placeringskort vet varje gäst var han kommer att sitta. Skapa det själv. Med mycket individuella element blir bordskortet ett blickfång på nolltid. Anpassa färgerna och designen till menykorten och resten av bordsdekorationerna.

Format: 10 x 5 cm
Ytor: Classic, Pärlemor, Strukturerat
Layout: Endast utsidan kan designas

Tips: Skriv namnen på dina gäster på kortet med en reservoarpenna. Det ser särskilt elegant ut.

Hur ser mina kort ut?

Beställ en kopia i förväg med det kostnadsfria provkortet

Är du inte säker på vilket papper eller format som är bäst för ditt kort? Beställ ett gratis provkort med önskat motiv i förväg. Så du kan helt själv utan att binda dig övertygas om kvaliteten på våra fotokort.

Öppna ditt när du är nöjd med provkortet sparat projektet i mjukvaran och beställ önskad mängd, papperstyp och lämpliga kuvert - Klart!

Hur du beställer ditt provkort gratis:

     

Classic är ett ljust vitt, matt papper

Papperstypen "Classic"

Papperstypen "Classic" med en vikt på 300 g/m² imponerar med en extremt slät och ljust vit matt yta. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Papperstypen "Strukturerat" ger ditt kort karaktär.

Papperstypen "Strukturerat"

Papperstypen "Strukturerat" med en vikt på 300 g/m² ger inte bara ditt kort karaktär, utan har även en hög igenkänningsfaktor. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Papperstypen Pärlemor innehåller karakteristiska skimmerreflexioner

Papperstypen "Pärlemor"

Om du lägger stor vikt på design är papperstypen "Pärlemor" det rätta valet. Den ovanliga ytan imponerar med intensiva skimrande reflektioner. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

For proffs: ICC-Profil för kort

Uppnå ett optimalt färgresultat

Proffs kan redigera korten i Photoshop. För att uppnå ett optimalt färgresultat tillhandahåller vi dig en separat ICC-profil för kontroll- och korrekturläsning för nedladdning för varje papperstyp.

Integrering av ICC-Profilen i Photoshop

En ICC-profil är tillgänglig för alla tre papperstyper på fotokorten. Profilen kan laddas ned här.
  1. Redigera bilder som vanligt
  2. Bild med ICC-profil med Kontroll- och korrekturläsning
  3. Beställ kort i Saal Designs Mjukvara 
Mjukvaran erbjuder ett brett utbud av alternativ för att anpassa dina inbjudningskort.

Mäktig mjukvara

Snabb nedladdning. Redo att designa omedelbart.

Ladda ned vår kostnadsfria Saal Design Mjukvara och skapa unika bröllopskort.

Välj till exempel från våra designmallar och redigera dem efter din smak. Lägg till ditt favoritfoto eller ditt personliga meddelande och anpassa teckensnitt och färg.

Beställ nu