Vattenstämpel

Vattenstämpel

Om du vill skydda ditt arbete ytterligare kan du lägga till ett personligt vattenmärke till dina foton.

Skapa ett vattenmärke

Först måste du bestämma vad ditt vattenmärke ska vara. För att göra detta går du till Försäljningspanelen och klickar på Vattenmärke. Du kommer att hitta olika alternativ.

Text type watermark

Du kan välja att ha ditt vattenmärke som text. Denna text kommer att visas i ett rutnät i de angivna storlekarna. Du kan också variera opaciteten, teckenstorleken och till och med färgerna om du vill.
Du kan också välja att ha vattenstämpeln som en bild. Du måste välja Bild under Typ. Då visas alternativet att ladda upp en bild som vattenstämpel. Denna bild kommer att upprepas som ett schackbräde enligt de inställningar du har gjort. Du måste klicka på Ladda upp bild och välja den bild som du vill använda som vattenstämpel. Den uppladdade bilden kommer att visas i den här panelen.

Image type watermark

Du kan förhandsgranska hur vattenmärket kommer att se ut på dina foton. Du måste klicka på Ladda upp bild under Förhandsgranska och välja ett foto som du vill testa vattenmärket på.

Watermark preview

När du är nöjd med resultatet klickar du på Spara.

Tillämpa ett vattenmärke på ett galleri

Om du vill tillämpa vattenmärket på ett galleri går du till panelen Gallerier. Här måste du öppna galleriinställningarna för det galleri som du vill tillämpa vattenmärket på. Många alternativ kommer att visas, du måste aktivera vattenmärket och klicka på Spara.

Watermark activated in gallery settings

Om du öppnar ditt galleri kommer du att se att vattenstämpeln har applicerats.

Watermark applied in gallery

Tillämpa ett vattenmärke på ett projekt

Om du vill tillämpa vattenstämpeln på ett projekt går du till panelen Projekt och öppnar projektinställningarna för det projekt som du vill tillämpa vattenstämpeln på. Många alternativ kommer att visas, du måste släppa ner Visa avancerade inställningar, aktivera vattenmärket och klicka på Spara.

Watermark activated in projects settings

Om du öppnar ditt projekt kommer du att se att vattenstämpeln har applicerats.

Watermark applied in project