Skapa ett konto

Skapa ett konto

Saal Photo Portal är ett kraftfullt verktyg där du kan lagra, organisera, dela och sälja dina foton, projekt och fotoprodukter på ett helt anpassningsbart sätt. Du kan centralisera allt ditt arbete på ett ställe: ta emot feedback från dina kunder, skydda dina bilder på flera olika sätt, ha kontroll över slutpriset på de produkter du erbjuder till försäljning osv. Allt detta samtidigt som du behåller rättigheterna till dina bilder hela tiden och utan några provisioner eller avgifter.

För att skapa ett konto måste du gå in på webbplatsen och klicka på Skapa konto.

Website create account button

När du har fyllt i dina personuppgifter får du ett e-postmeddelande med en kod för att bekräfta ditt konto. Du behöver bara ange koden i Photo Portal och du är klar. Ditt konto är skapat.

Account creation menu

Nu behöver du bara fylla i de nödvändiga uppgifterna för att börja sälja. För att göra detta klickar du på Försäljning. Första gången du klickar på den visas en stegvis guide som hjälper dig att fylla i all nödvändig information för att inrätta ditt konto och göra det redo att sälja. Du börjar med att fylla i dina personuppgifter.

Wizard first steps

Därefter måste du bekräfta avtalet om databehandling, som anger de villkor enligt vilka vi kommer att behandla personuppgifter för din räkning. När du har bekräftat avtalet skickas en PDF-fil av avtalet till din e-postadress.

Data processing agreement

Du kommer sedan att kunna anpassa olika parametrar som rör dina kontoinställningar och hur dina kunders beställningar hanteras. Om du föredrar det kan du fylla i all denna information senare genom att klicka på knappen Hoppa över det här steget. Alla dessa alternativ kan ändras när som helst från Försäljning.

Skip wizard

Om du slutför hela guiden är ditt konto redo att börja ladda upp bilder, lägga ut dem till försäljning och tjäna pengar. Om du har hoppat över något steg kommer du att se en lista med uppgifter i Försäljning som du måste slutföra innan du kan börja sälja dina bilder.