Skapa ett konto

Skapa ett konto

Saal Photo Portal är ett kraftfullt verktyg där du kan lagra, organisera, dela och sälja dina foton, projekt och fotoprodukter på ett helt anpassningsbart sätt. Du kan samla allt ditt arbete på ett ställe: få feedback från dina kunder, skydda dina bilder på flera sätt, ha kontroll över det slutliga priset på de produkter du erbjuder till försäljning osv. Allt detta samtidigt som du behåller rättigheterna till dina bilder hela tiden och utan några provisioner eller avgifter.

För att skapa ett konto måste du gå till webbplatsen och klicka på Skapa konto. När du har fyllt i dina personuppgifter får du ett e-postmeddelande med en kod för att bekräfta ditt konto. Ange bara koden i Photo Portal och du är klar. Ditt konto är skapat.

Meny för att skapa konto

Nu behöver du bara fylla i den information som behövs för att börja sälja. En steg-för-steg-guide hjälper dig att fylla i all nödvändig information för att konfigurera ditt konto och göra det redo att sälja.
Du börjar med databehandlingsavtalet, som anger de villkor enligt vilka vi kommer att behandla personuppgifter för din räkning. När avtalet har bekräftats skickas en PDF med avtalet till din e-postadress.

Avtal om behandling av personuppgifter

Du kommer sedan att kunna anpassa olika parametrar som rör dina kontoinställningar och hur dina kunders beställningar hanteras. Om du föredrar kan du fylla i all denna information senare genom att klicka på knappen Hoppa över detta steg. Alla dessa alternativ kan ändras när som helst från guiden Försäljning.

Hoppa över guiden

Om du slutför hela guiden är ditt konto redo att börja ladda upp bilder, lägga ut dem till försäljning och tjäna pengar. Om du har hoppat över något steg kommer du att se en att göra-lista i Försäljningspanelen som du måste slutföra innan du kan börja sälja dina bilder.

 

Din språkinställning stämmer inte överens med språket på denna webbplats. Vänligen välj:

Din språkinställning stämmer inte överens med språket på denna webbplats. Vänligen välj: