Särskilda villkor för projekt

Särskilda villkor för projekt

Om du planerar ett projekt med en större kvantitet och vill sälja en minsta kvantitet på fem enheter kan du begära särskilda villkor för att dra nytta av ett personligt erbjudande. För att göra detta öppnar du Försäljningsinställningar för det projekt för vilket du vill ha specialrabatten. Här hittar du en knapp Begär särskilda villkor.

Inställningar för försäljning

Om du klickar på denna visas formuläret Särskilda villkor. Du behöver ange följande information:
Anpassad kvantitet: Ange den kvantitet du behöver; notera att minsta kvantitet för särskilda villkor är 5 enheter.
Startdatum: Välj när du vill börja sälja.
Slutdatum: Välj när du vill sluta sälja.
Kommersiell eller ideell: Välj om de särskilda villkor du begär är för kommersiella eller ideella ändamål.
Beskrivning: Ge detaljerad information om din begäran om särskilda villkor.
För att skicka in formuläret måste du kryssa i rutan för att bekräfta att du samtycker till behandlingen av dina personuppgifter.
När du har fyllt i alla obligatoriska fält klickar du på Skapa.

Särskilda villkor

Statusen i Försäljningsinställningar ändras till Väntar på behandling och du får en e-postbekräftelse från oss om att vi har tagit emot din begäran om särskilda villkor.

Särskilda villkor godkända

Vi kommer att kontrollera vilka särskilda villkor vi kan erbjuda dig. När de har godkänts kommer du att få ett e-postmeddelande med de särskilda villkoren för detta specifika projekt. Du kommer då att kunna dra nytta av ett rabatterat pris baserat på de godkända villkoren. När de särskilda villkoren har sparats i ditt projekt kan du ange ditt försäljningspris och se dina intäkter. Nu är du redo att dela och sälja ditt projekt. Observera att om du tar bort projektet försvinner de särskilda villkoren och du måste begära dem igen.