Önskelista

Önskelista

När dina kunder besöker ett galleri kan de välja sina favoritbilder och lägga till dem i sin önskelista. På så sätt kan användarna skapa sin egen samling och köpa när de vill. För att spara bilderna på önskelistan måste användaren ange sin kontaktinformation. Detta säkerställer att deras val lagras på ett säkert sätt för framtida referens.

Exempel på galleri

För att lägga till foton i önskelistan klickar du på hjärtat som visas på varje foto när du för muspekaren över det. Om du klickar på samma hjärta tas fotot bort från önskelistan. Önskelistan finns i det övre högra hörnet av galleriet och åtföljs av en siffra som anger antalet foton som har lagts till. När din kund klickar på detta hjärta kommer de att se alla bilder som har lagts till i önskelistan, inklusive de som valts i undergallerierna.

Exempel på önskelista

Härifrån kan din kund köpa bilder och ta bort bilder som du inte vill ha från din önskelista. När användare lägger till bilder i sin önskelista visas dessutom en hjärtsymbol i galleriet för enkel identifiering. Om du klickar på den hjärtmarkerade bilden visas en högerkolumn med information om bilden. Om du klickar på fliken Detaljer ser du en lista över användare som har lagt till bilden i sina önskelistor. I den här kolumnen, bredvid varje användares namn, finns en knapp med tre punkter med två ytterligare alternativ. Om du klickar på redigera kan du lägga till användaren i dina kontakter. Om du klickar på ta bort tas kontakten bort från den högra kolumnen. Det är viktigt att notera att om du tar bort en kontakt från den högra kolumnen påverkas inte användarens önskelista. Fotot kommer att finnas kvar på användarens önskelista även efter att kontaktinformationen har tagits bort från den högra kolumnen.

Användare med önskelista visas

När flera bilder har valts i ett galleri finns alternativet Ladda ner CSV-fil tillgängligt i den högra menyn. Då kan du välja de foton som lagts till i användarens önskelista och ladda ner CSV-filen för att snabbt hitta dem i den externa programvara du använder, t.ex. Lightroom.

Meddelande om ikon för önskelista

Knapp för feedback

Önskelistan kan användas som ett feedbackverktyg. I Galleriinställningarna finns ett alternativ som heter Feedbackgalleri.

Visa feedback-galleriknapp i galleri-inställningarna

Om den är aktiverad kommer användarna att hitta en Skicka urval-knapp i sin önskelista.

Knappen Skicka urval i önskelistan

Om du klickar på denna knapp öppnas ett fönster där användaren ombeds att ange sina personuppgifter tillsammans med ett meddelande. När du har fyllt i uppgifterna och klickat på Skicka kommer du att få ett e-postmeddelande med kundens meddelande.

Fönster för val av sändning

Kundens valda foton visas för dig i motsvarande galleri, markerat med en hjärtikon.

Hjärtsymbol i galleriet

 

Din språkinställning stämmer inte överens med språket på denna webbplats. Vänligen välj:

Din språkinställning stämmer inte överens med språket på denna webbplats. Vänligen välj: