Kommentarer

Kommentarer

Du kan konfigurera och tillåta kommentarer i dina gallerier så att du kan få feedback från dina kunder direkt på dina bilder. För att aktivera kommentarer på ett galleri måste du öppna inställningarna för galleriet. När du har aktiverat det visas nya alternativ.

Gallery settings

Som standard är Publicera kommentarer manuellt inaktiverat, vilket innebär att kommentarer som görs till ditt galleri publiceras automatiskt. Om du aktiverar det här alternativet får du ett e-postmeddelande för varje kommentar som görs och du måste validera varje kommentar för att den ska publiceras.
Du kan tillåta att kommentarer görs på själva kommentarerna och du kan tillåta att kommentarer gillas. När du har valt de alternativ som passar dig bäst klickar du på Spara. Observera att galleriet måste delas för att användarna ska kunna lämna kommentarer. Om du öppnar den delade länken till ditt galleri och väljer ett foto ser du att det finns en kommentarknapp.

Comments button in gallery

Om du i gallerierna öppnar det galleri där du har aktiverat kommentarer kan du i en överblick se vilka foton som har kommenterats.

Comment notification icons

Om du väljer ett foto med en kommentar och klickar på kommentarsknappen kan du läsa dem och ta bort dem om du behöver.

Comment on photo