Installationsprocess

Installationsprocess

Du kan fritt ladda ner vår programvara för att designa och anpassa dina fotoprodukter. När du klickat på knappen startar nedladdningen automatiskt. Om det inte gör det kan du klicka på knappen Starta om ned laddningen. När nedladdningen är klar går du till den mapp där installationsprogrammet sparades och öppnar det.

Alternativet Starta om nedladdningen visas

Vi garanterar att vår programvara är fri från skadlig kod och trojaner. Den genomgår regelbundna integritetskontroller och följer industristandardmetoder för att säkerställa att den är virusfri.

Windows

Installationsguiden kommer först att be dig välja en målmapp för programvaran. När du har gjort ditt val klickar du på Installera. Innan installationen slutförs kommer guiden att erbjuda dig två alternativ:

  • Öppna programmet automatiskt när installationen är klar
  • Skapa en skrivbordsikon för snabb åtkomst När du har valt dina inställningar klickar du på Slutför.

Alternativ för guiden

Saal Design är nu installerat och du är redo att börja designa dina fotoprodukter.

macOS

En installationsguide guidar dig genom installationsprocessen. Klicka på Fortsätt för att påbörja installationen. Ett bekräftelsemeddelande visas när installationen är klar.

Meddelande om lyckad installation

Klicka på Stäng för att avsluta installationsprogrammet. Installationen är nu klar och du är redo att börja skapa dina fotoprodukter.