Cliparts

Cliparts

Ett omfattande urval av cliparts finns tillgängliga för användning i din design. Du kan se dessa genom att klicka på knappen Cliparts i menyn till höger.

Cliparts menu in right column

Cliparts kan filtreras efter kategori genom att rulla nedåt i rutan Kategori och välja en av de kategorier som erbjuds. De kan också filtreras genom att ange ett nyckelord i rutan Sök.

Cliparts Category and Search Box

Klicka på hjärtat längst ned på varje clipart för att spara den som en favorit. När hjärtat är aktiverat visas clipartet högst upp i menyn. Detta kan användas för att välja de mest använda clipartbilderna så att de snabbt kan hittas.

Favourite Cliparts selected by heart icon

För att lägga till clipart i fotoprodukten, välj clipart genom att hålla ned musknappen och dra det till fotoprodukten. Clipartet kommer att placeras på produkten med standardinställningarna. Du kommer att behöva justera dess storlek och position för att passa dina designbehov.

När clipartet är markerat visas en meny ovanför det med verktyg för att vända det. Klicka på Mirror horizontally eller Mirror vertically för att vända clipartet i enlighet med detta.

Clipart selected with tools on top and right column

Precis som med resten av objekten visas knappar med dess verktyg till höger när clipartet är markerat. Clipart-färgerna kan ändras genom att använda filter. För mer information, se artikeln Använd filter. Kom ihåg att menyn Position innehåller verktygen för justering, lager och opacitet.

 

Din språkinställning stämmer inte överens med språket på denna webbplats. Vänligen välj:

Din språkinställning stämmer inte överens med språket på denna webbplats. Vänligen välj: