Din första fotobok från 120 kr

180 kr Din upptäcktskupong*: FB834-EXP

*180 kr kupong för en fotobok, giltig till och med 2024-05-31. Minsta ordervärde 299 kr. Leveranskostnader ingår inte. Får inte kombineras med andra specialerbjudanden eller kuponger. Kan endast lösas in en gång per hushåll.
DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2021-testet fotoMagazin: Overall rating very good Saal Digital imponerar med en utmärkt bearbetat fotocanvas och skarp tryckning med hög kontrast. Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2018-testet Testresultat: mycket bra All bra och snabb frakt Saal övertygar med sin exemplariska kvalitet

Högkvalitativ fotobok från Saal Digital

En översikt över höjdpunkterna

 • 180 kr kupong för fotoboken
 • Matt eller blank yta
 • LayFlat-bindning utan veck
 • Ingen logotyp
 • 100 % nöjdhetsgaranti - köp riskfritt
 • Leverans inom 1-2 arbetsdagar

Kupong för upptäckt

Gör din upptäckt

 • Upptäck det stora urvalet av storlekar som finns tillgängliga
 • Matte och glansiga ytbehandlingar för både omslag och uppslag.
 • Tack vare layflatbindningen kan du placera panoramabilder över uppslagen utan att förlora några element i mitten.
 • Varje hushåll kan lösa in kupongen en gång, oavsett om du redan har beställt fotoböcker eller andra produkter tidigare.
 • Upptäcktsvoucherna kan inte kombineras med andra kampanjer.

Hur löser jag in kupongen?

Din fotobok, steg för steg

Ladda ner den kostnadsfria programvaran och börja skapa din drömfotobok. Välj format, finish och förväntat antal sidor.

Nästa steg är att utforma din fotobok som du vill ha den. Lägg till egna bilder, ramar eller bakgrunder och anpassa den med effekter, filter och andra funktioner. Kontrollera slutligen ditt projekt med hjälp av tipsen i programmet. Är du nöjd? I så fall kan du slutföra beställningsprocessen.

När du har angett dina beställningsuppgifter visas ett inmatningsfält för din kupongkod i nästa steg. Skriv in koden i fältet och gör din beställning. Kupongvärdet kommer sedan att dras av från det totala beloppet.

Photos

Den kostnadsfria Saal Design Mjukvaran

Programvara för Saal-design

Upptäck de mångsidiga designmöjligheterna i den kostnadsfria Saal Design Software. Anpassa dina fotoprodukter med individuella bakgrunder, ramar, klippkonst och mycket mer och placera din text på önskad plats med hjälp av textrutor. Du kan också använda olika effekter och filter för en effektivare presentation av dina foton.

Nedladdning och Installation

Vår Saal Design-mjukvara kan laddas ned här kostnadsfritt. Nedladdningen startar automatiskt. Du kan även hitta information om hur du installerar mjukvaran på samma sida. Kupongen kan lösas in i slutet av beställningsprocessen i mjukvaran.

Fotobok Videoguide

Hur skapar jag en fotobok med Saal Design-mjukvaran?

Med denna videoguide kommer du att lära känna Saal Designs Mjukvara- från att öppna mjukvaran till att beställa fotoboken. Upptäck Saal Digitals produktvärld och de många konfigurations- och designmöjligheterna som finns tillgängliga för fotoboken. Steg för steg presenteras och förklaras designerns olika funktioner med hjälp av exempel, ända fram till att beställa din fotobok.

Dina fördelar hos Saal Digital

Uppfyller höga krav – kvalitet och leveranstid

Vi har satt upp de allra högsta målen för oss själva: bäst kvalitet och utmärkt service. Snabb produktion, korta leveranstider och högst kvalitet är de egenskaper som gör Saal Digital speciellt. Detta bekräftas också av många kundomdömen och tester gjorda av olika tidskrifter. Dina produkter är oftast redo att skickas inom en till två arbetsdagar. Du kan när som helst se våra aktuella leveranstider online i realtid.

Betalning och leverans

Förhållandet mellan pris och prestanda hos Saal Digital är oslagbart. Alla erbjudna betalningsmetoder är bekväma och säkra. Dessutom levereras alla beställningar av pålitliga fraktpartners.

Vårt löfte till dig

Din tillfredsställelse med våra produkter och tjänster är den viktigaste komponenten i vår företagsfilosofi.

Därför garanterar vi:

 • hög kvalitet på våra fotoprodukter
 • klar för leverans inom 1-2 arbetsdagar
 • säker betalning med PayPal eller kreditkort
 • utan omvägar, direkt från tillverkaren, Saal Digital

Om du inte är nöjd med fotoprodukten, hjälper våra medarbetare dig omedelbart och hittar en tillfredsställande och snabb lösning tillsammans med dig, vare sig det är via telefon, e-post eller livechatt.

Designa nu
Designa nu