Handcrafted Premium Gift Box

Handmade

Handmade

Handmade gift box made with high-quality materials

Helt anpassningsbar

Helt anpassningsbar

Tillgänglig med text och foton samt i konstläder eller linne

No logos

No logos

No distracting manufacturer logos

Minnen som är viktigast

Minnen som är viktigast

Din unika familj, den där speciella personen eller sista gången du skrattade - det finns så många ögonblick som förtjänar att bevaras och komma ihåg. Vår Premium presentförpackning, som är handgjord med omsorg och tid, är det perfekta komplementet till din högkvalitativa fotobok och dina utskrifter, för förvaring eller som gåva till dina nära och kära.

Skräddarsydd för dina behov

Skräddarsydd för dina behov

Den förstklassiga presentförpackningen har ingen logotyp eller varumärke. Eftersom den är helt neutral är den den perfekta produkten för alla yrkesverksamma som vill sälja den vidare till sina egna kunder. Du kan själv bestämma vilken logotyp eller design du vill ha på din Premium Gift Box.

Säg det med en bild

Säg det med en bild

Du kan också skriva ut en av dina favoritbilder på presentförpackningen eftersom den finns med ett anpassningsbart akrylskydd. Den 4 mm tjocka akrylen i kombination med vårt slitstarka konstläder är det perfekta alternativet om du letar efter något utöver det vanliga. Akrylens glansiga yta ger ditt foto en intensiv ljusstyrka och en imponerande djupverkan.

Upptäck våra fotoböcker

Designa nu
Designa nu