Upptäck våra fotoprints XT

Våra Photo Prints XT med hög ytvikt skapar en unik produkt som är perfekt för att visa upp

Extra stabilitet, extra speciell

Extra stabilitet, extra speciell

Letar du efter en tjockare utskrift som inte kompromissar med kvaliteten? Våra Photo Prints XT har en hög ytvikt (1336 g/m²). Det ger dem ett unikt utseende och en unik känsla.

Du kan välja mellan det högkvalitativa Fujifilm Crystal Archive Album i matt, glansig eller silkeslen finish, beroende på dina preferenser eller fotografiets stil. Dina Photo Prints XT kommer att ha samma kvalitet och finish som våra vanliga Prints, men med en högre ytvikt och tjocklek (ca 1,08 mm).

Visa upp dina Photo Prints XT med en träsockel

Visa upp dina Photo Prints XT med en träsockel

För ett originellt sätt att visa dina favoritbilder kan du beställa en av våra träsocklar när du beställer din Photo Prints XT. Du hittar dem i tillbehörssektionen i vårt produktsortiment.

Träbasen har en minimalistisk design och gör det enkelt att visa en Photo Print XT för att ge rummet en dekorativ touch. Vill du ändra på det? Det är superenkelt att ändra vilket foto du visar.

Använd Photo Prints XT för att göra din fest speciell

Använd Photo Prints XT för att göra din fest speciell

Om du vill ge din fest eller ditt bröllop en personlig touch kan du skriva ut Photo Prints XT med foton av dina gäster och använda dem som bordskort för enkel organisation eller helt enkelt som en extra dekorativ touch. Du kan också ge bort dem som presenter så att dina gäster har ett foto att ta med sig hem.

Om du är bröllopsfotograf kan Photo Prints XT också vara en originell och högkvalitativ produkt att inkludera i din leverans till paret. Varför inte skicka ett urval av dina favoritfoton som Photo Prints XT? Det är ett unikt och mångsidigt sätt att bevara höjdpunkterna från en så speciell dag.

Upptäck våra ytor för Photo Prints XT

Upptäck våra ytor för Photo Prints XT

Fotopapper silke XT

FUJIFILM Crystal Archive Album Silk-papper ger en unik finish och textur tack vare den fina bikakestrukturen.

  • Naturlig färgåtergivning
  • Perfekt för porträtt, skolfoton och bröllopsfotografering
  • Grammatur: 1336 g/m²
  • FSC®-certifierad
Silke
matt
högglans
Designa nu