Produkter för skol- och dagisfotografering

Hitta de perfekta personliga fotoprodukterna för ditt företag

Skapa anpassningsbara fotoprodukter för skolfotografering

Skapa anpassningsbara fotoprodukter för skolfotografering

Saal Digital erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa fotoprodukter för dagis- och skolfotografer. Du kan designa och anpassa dem fritt i vår webbshop eller med vår programvara. Utöka ditt sortiment av fotoprodukter så att föräldrarna får ett ännu bredare urval av produkter.

Bestäm om du vill beställa själv eller skapa en Photo Portal-webbutik, där föräldrar enkelt kan beställa online. Vi erbjuder snabba produktions- och leveranstider, inklusive möjligheten till expressfrakt, så att du kan hålla dina deadlines utan problem!

Photo Portal: ditt allt-i-ett-verktyg för ditt fotoföretag

Photo Portal: ditt allt-i-ett-verktyg för ditt fotoföretag

Om du är en fotograf som specialiserar dig på barn- eller skolfotografering är Photo Portal det perfekta verktyget för dig! Det är superenkelt att dela dina bilder på ett säkert sätt, eftersom du kan skydda varje galleri individuellt med lösenord eller andra åtgärder som åtkomst endast via länkar.

Du kan ladda upp alla bilder till enskilda gallerier eller använda vår QR-kodsmetod där gallerierna skapas automatiskt. Föräldrarna kan komma åt sitt eget galleri, välja sina favoritbilder och beställa så många utskrifter eller fotoprodukter som de vill. Du kan också skapa produktserier: en grupp fotoprodukter som har ett specifikt försäljningspris för hela paketet. På så sätt kan du sälja utskrifter, fotoklistermärken och andra produkter i ett paket och föräldrarna kan enkelt köpa setet till sitt barn online.

Den perfekta kombinationen: Fotomapp och fotoutskrifter

Den perfekta kombinationen: Fotomapp och fotoutskrifter

Vi vet att det är viktigt att erbjuda variation när det gäller skolfotografering. Det är därför du hittar anpassade format, ett stort utbud av ytbehandlingar och ingen minsta kvantitet i våra fotoprints, så att du kan beställa så många foton som du vill!

Om du vill erbjuda något unikt vid sidan av fotoprints är fotomappen den bästa produkten för dagis- och skolfotografering. Den är helt anpassningsbar och du kan designa den med vårt stora utbud av mönster och text. Fotomappen har plats för två 13 x 18-bilder (en liggande och en stående) och för flera stående foton eller fotoklistermärken.

Lägg till en kreativ touch med fotoklistermärken och magneter

Lägg till en kreativ touch med fotoklistermärken och magneter

En riktig klassiker när det gäller skolfotografering. Med Saal Digital kan du designa högkvalitativa fotomagneter och fotoklistermärken och välja mellan glansigt, matt eller sidenmönstrat. Det är originalprodukter som kan ge en speciell touch till anteckningsböcker, årsböcker, ditt kylskåp och mycket mer!

Både våra magneter och klistermärken har förstansade hål så att de enkelt kan tas bort utan att skada de andra bilderna.

Inkludera något speciellt: Fotoklossar

Inkludera något speciellt: Fotoklossar

Om du vill erbjuda något originellt och som kan skilja dig från mängden är fotoklossar en utmärkt idé! De är mycket populära bland barn eftersom de är en fotoprodukt som först kan monteras ihop, bit för bit, och sedan är enkel och rolig att visa upp.

Du kan erbjuda dem i olika format och storlekar beroende på vad du föredrar eller vad dina kunder är intresserade av.

Fotoset: ett perfekt komplement till dina skolpaket

Fotoset: ett perfekt komplement till dina skolpaket

Njut av samma höga kvalitet som våra vanliga fotoutskrifter, men med roliga layouter som kopierar ditt favoritfoto. Detta är perfekt att inkludera i dina skol- och dagispaket, eftersom föräldrarna enkelt kan dela upp fotoseten för att ge enskilda foton till vänner och familj.

Du kan välja mellan en av våra färdiga mallar beroende på hur många kopior du vill ha och hur stora du vill ha bilderna.

Erbjud något unikt med våra fotogåvor

Erbjud något unikt med våra fotogåvor

Om du vill erbjuda något unikt i dina skolpaket är fotogåvor det perfekta alternativet! De är mycket enkla att designa och är ett utmärkt sätt att förvandla ett foto till något roligt!

Här är några av våra förslag när det gäller skol- och barnfotografering:

  • Nyckelringar, som föräldrar kan ge bort till familj och vänner
  • Fotomuggar, som ger en rolig touch till frukosten eller kaffepausen
  • Metallboxar, för säker förvaring av mat och andra föremål
  • Fotopussel som kommer att vara mycket roliga för både barn och vuxna!
Stora format: förvandla vilket foto som helst till en vacker fotoduk

Stora format: förvandla vilket foto som helst till en vacker fotoduk

Vissa foton behöver ett större format! Om du vill erbjuda stora format för fotografering på dagis eller i skolan kan du utforska vårt sortiment av väggkonst!

Photo Canvas, till exempel, är en klassiker av en anledning och fungerar perfekt med barnfotografier. Den mjuka strukturen ger den ett naturligt utseende som kommer att glädja både barn och föräldrar.

Designa nu