Fotodisplay - din bild som ett dekorativt designobjekt

Upptäck de olika ytorna

Fotodisplay

Imponerande presentation av dina bilder

Med de dekorativa fotodisplayerna

Få ut mer av din bild och förvandla den till ett dekorativt designobjekt. Oavsett om det är på skrivbordet, på en byrå eller som ett dekorativt konstverk på hyllan har du hittat det perfekta designobjektet för dig. Med dessa eleganta ställ får ditt foto den fulla uppmärksamheten det förtjänar.

Fotodisplayerna är också idealiska som namn- eller informationsemblem för receptionsdiskar eller mottagningar.

Din fotodisplay

 • Direkttryck på akrylglas, aluminiumplatta, borstad aluminiumplatta eller Galleritryck
 • Med kromfötter eller akrylhållare
 • För ditt hem eller bra som en presentidé

Presentera dina vackraste bilder utan ram

Upptäck ytorna

Fotoställ med ett litet barn och en person på stranden som bildar ett hjärta med händerna

Akrylglas

Med fotodisplayen i akrylglas får du ett högkvalitativt och utsökt designobjekt med extremt lysande färger. Gör det utan ram och sätt ditt motiv helt i förgrunden. Den högsta upplösningen och maximala skärpan tack vare 6-färgs direkt UV-tryck.

Ditt foto på akrylglas finns med en tjocklek på 5 mm. Du kan presentera ditt favoritfoto antingen med  kromfötter eller akrylhållare.

Aluminiumplatta

Visa dina bilder på en aluminiumplatta. UV-trycket med 6 färger inkluderar ljusa färger för optimal upplösning och maximal skärpa. Aluminiumplattan har en tjocklek på 3 mm och är särskilt stabil och väderbeständig.

Fotodisplayen hittar inte bara sin plats i ditt vardagsrum, utan även i kommersiella sammahang. Finns med kromfötter eller akrylhållare.

Borstad aluminiumplatta

Fotodisplayen i borstad aluminium med en tjocklek av 3 mm gör din bild till ett absolut blickfång. Den borstade aluminiumytan skiljer sig framför allt i ljusa delar av bilden och erbjuder ett särskilt elegant utseende.

Även här garanterar 6-färgs direkt UV-tryck hög väderbeständighet och imponerande färgintensitet. Sätt ditt favoritmotiv i rampljuset med kromfötter eller akrylhållare.

 

 

Matt eller blankt galleritryck

Galleritryck i matt eller blankt ger din fotodisplay ett unikt utseende. Trycket görs direkt på akrylglas med en tjocklek på 2 mm och har en förstärkt aluminiumplatta med en tjocklek på 3 mm.

Fotodisplayen med 6-färgs direkt UV-tryck inklusive ljusa färger finns valfritt med kromfötter eller akrylhållare.

Akrylhållare

Förutom kromfötterna erbjuder akrylhållaren också en möjlighet att presentera ditt motiv på ett tilltalande och dekorativt sätt. Hållaren består av en 10 x 15 cm akrylglasplatta med en horisontell skåra där ditt foto placeras.

 • Akrylglasplatta 10 x 15 cm
 • Finns med tryck på akrylglas, aluminiumplatta, borstad aluminiumplatta eller galleritryck i matt och blankt

Elegant kromfot

Stöd ditt akrylglas, aluminiumplatta samt din borstade aluminiumplatta med ett par eleganta kromfötter. Ditt foto står på två 40 mm långa kromfötter med en diameter på 8 mm. Från framsidan kan bara de två huvuden längst ner till höger och vänster ses.

 • Två fötter med en längd på cirka 40 mm
 • Diameter ca. 8 mm
 • Finns med tryck på akrylglas, aluminiumplatta, borstad aluminiumplatta eller matt och blankt galleritryck 
Fotodisplay

Upptäck de olika formaten

Vilket format gillar du bäst?

Fotodisplayen finns i olika format. Alla format är tillgängliga som akrylglas, aluminiumplatta, borstad aluminiumplatta eller galleritryck i matt och blankt samt med kromfötter eller akrylhållare.

 • Kvadratisk: 13 x 13 cm och 20 x 20 cm
 • Porträttformat: 15 x 10 cm och  18 x 13 cm
 • Liggande format: 10 x 15 cm, 13 x 18 cm och 20 x 30 cm
Formate 13x13 und 20x20
Formate 15x10 und 18x13
Formate 10x15,13x18 und 20x30
Beställ nu
Beställ nu