Create a lovely Mini Leporello

The accordion fold makes for a unique way to present photos and information

5/5
av 11 kundomdömen

Många olika användningsområden

Tack vare den speciella vikningstekniken har mini leporellos ett enkelt och praktiskt format. Placera de vackraste minnena från ditt bröllopsfest i en mini leporello eller använd den för att tillkännage ditt barns födelse. Den lämpar sig också för att presentera en portfölj och kan tryckas på båda sidor.

Olika format och papperstyper

Dragspelskort finns i olika format och med olika sidnummer. När det gäller papperstyper har du valet mellan ytorna "Classic", "Pärlemor" eller "Strukturerat". Upptäck rätt papperstyp för dig, du kan se ytorna på papperstyperna i materialprovet.

Ytorna på dragspelskorten

Ytorna på dragspelskorten

Klassiskt

Papperet "Classic" (300 g/m²) har en extremt slät och ljusvit matt yta. Det digitala trycket ger briljanta färger i verklighetstrogen fotokvalitet.

Klassisk
strukturerat
pärla
Lägg till en guldfinish till din Mini Leporello

Lägg till en guldfinish till din Mini Leporello

Vill du ge din Mini Leporello en speciell touch? Prova då vår guldfinish! Det kommer att ge en ny dimension som du kommer att kunna känna och se.

Denna finish kan väljas när du väljer format, yta och andra egenskaper för din Mini Leporello. När du sedan designar den väljer du helt enkelt specialfärgen (guld) för de delar som du vill ha med denna effekt.

Designa nu
Designa nu