Minileporello

Mångsidig användning

Tack vare den speciella vikningstekniken kan dragspelskorten enkelt vikas till ett praktiskt format. Placera de vackraste bilderna från ditt bröllop i ett dragspelskort eller använd det som ett födelseskort för ditt barns födelse. Det är också lämpligt för att visa din egen portfölj och är tryckbart på båda sido

Olika format och papperstyper

Dragspelskort finns i olika format och med olika sidnummer. När det gäller papperstyper har du valet mellan ytorna "Classic", "Pärlemor" eller "Strukturerat". Upptäck rätt papperstyp för dig, du kan se ytorna på papperstyperna i materialprovet.

Ytorna på dragspelskorten

Photoproduct

Papperstypen "Classic"

Papperstypen "Classic" med en vikt på 300 g/m² imponerar med en extremt slät och ljust vit matt yta. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Photoproduct

Papperstypen "Strukturerat"

Papperstypen "Strukturerat" med en vikt på 300 g/m² ger inte bara ditt kort karaktär, utan har även en hög igenkänningsfaktor. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Photoproduct

Papperstypen "Pärlemor"

Om du lägger stor vikt på design är papperstypen "Pärlemor" det rätta valet. Den ovanliga ytan imponerar med intensiva skimrande reflektioner. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Designa nu
Designa nu