Create a lovely Mini Leporello

The accordion fold makes for a unique way to present photos and information

Minileporello

Många olika användningsområden

Tack vare den speciella vikningstekniken har mini leporellos ett enkelt och praktiskt format. Placera de vackraste minnena från ditt bröllopsfest i en mini leporello eller använd den för att tillkännage ditt barns födelse. Den lämpar sig också för att presentera en portfölj och kan tryckas på båda sidor.

Olika format och papperstyper

Dragspelskort finns i olika format och med olika sidnummer. När det gäller papperstyper har du valet mellan ytorna "Classic", "Pärlemor" eller "Strukturerat". Upptäck rätt papperstyp för dig, du kan se ytorna på papperstyperna i materialprovet.

Ytorna på dragspelskorten

Photoproduct

Papperstypen "Classic"

Papperstypen "Classic" med en vikt på 300 g/m² imponerar med en extremt slät och ljust vit matt yta. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Photoproduct

Strukturerad

Papperet "Structured" (300 g/m²) ger inte bara ditt kort karaktär, utan även en distinkt textur vid beröring. Sexfärgstryck ger slående färger.

Photoproduct

Papperstypen "Pärlemor"

Om du lägger stor vikt på design är papperstypen "Pärlemor" det rätta valet. Den ovanliga ytan imponerar med intensiva skimrande reflektioner. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Designa nu
Designa nu