Det hårda skumpanelen - extremt lätt, stabil och väderbeständig

Din 180 kr välkomstkupong*: WB624-EXW

5/5
av 5 kundomdömen
*180 kr välkomstkupong för väggdekorer. Kampanj giltig till 2023-06-30. Lägsta ordervärde 359 kr. Fraktkostnader ingår ej. Kan inte kombineras med andra kampanjer eller kuponger. Inlösbar endast en gång per hushåll.

PVC-panelen och dess unika egenskaper

Tack vare ett toppmodernt direkt UV-tryck med 7 färger, inklusive ljusa färger (vanligtvis endast 4 färger), garanteras imponerande färgintensitet med maximal upplösning (ej pixlig) och överlägsen skärpa. Även stora områden med samma färg lyser på den matta ytan i rika färger och till och med de minsta detaljerna kan visas i hög upplösning.
 • Skriv ut på antingen 5 mm eller 10 mm vit PVC-skumpapp.
 • UV-direkttryck med 7 färger, inklusive ljusa färger.
 • Extremt stabilt och väderbeständigt
 • Beroende på format finns aluminiumunderram, standardmontering och standoffs tillgängliga.
 • Ingår i provuppsättningen
 • För yrkesverksamma: ICC-profil finns tillgänglig

PVC-skumpapp

Att trycka fotografier på skumpapp kan vara särskilt lämpligt för dem som vill ha en modern design i sina vardagsrum och kontor. Foamboard kan användas både inomhus och utomhus. Vår UV-direkttryckningsprocess resulterar i en produkt som är exceptionellt lätt, har hållbara färger och är till och med vattenavvisande. Därför är montering av dina bilder på skumpapp också idealisk för fuktiga områden, som badrum och kök. Vi använder endast VOC-fria UV-bläck.

PVC foamboard
PVC-panelen är en skiva bestående av hårt skummaterial, som kännetecknas för dess låga vikt och en högkvalitativ, slät ytstruktur. Detta underlagsmaterial är även perfekt för reklam- och informationsskyltar samt som strukturuppbyggnad av stånd på mässor.
Den bästa kvaliteten erhålls tack vare den direkta tryckprocessen som efter efterbehandlingen impregnerar bildens bläck helt i PVC-panelen. Resultatet är en produkt som är väderbeständig, resistent mot atmosfärisk korrosion, nötning och repor.

Olika typer av väggfästen för din väggdekor

Aluminium subframe

Aluminium-underram

Den förmonterade underramen upprätthåller ett avstånd på ca. 1 cm mot väggen, vilket ger din bild ett svävande utseende.

Standoff

Skruvsystem

Din väggbild kommer med skruvsystemet. Bilden har förborrade hål där tillhörande skruvar måste sättas in. Därefter är det enkelt att hänga upp din bild.

Standard mounting

Standardmontering

Standardmonteringen gör att du enkelt kan hänga din väggdekoration, eftersom den bara behöver limmas på baksidan.

 • Inte synlig framifrån
 • Standardmontering med väggavstånd som fästs av kunden
 • Endast för inomhusbruk
 • Endast tillgängligt för specifika format
 • Ytterligare detaljer och montering
Designa nu
Designa nu