Det hårda skumpanelen - extremt lätt, stabil och väderbeständig

Din 180 kr välkomstkupong*: WB624-EXW

5/5
av 7 kundomdömen
*180 kr upptäcktskupong för Wall Art. Giltig till 2024-02-29. Minsta ordervärde 359 kr. Frakt ingår ej. Kan inte kombineras med andra specialerbjudanden eller kuponger. Kan endast lösas in en gång per hushåll.

PVC-panelen och dess unika egenskaper

Tack vare ett toppmodernt direkt UV-tryck med 7 färger, inklusive ljusa färger (vanligtvis endast 4 färger), garanteras imponerande färgintensitet med maximal upplösning (ej pixlig) och överlägsen skärpa. Även stora områden med samma färg lyser på den matta ytan i rika färger och till och med de minsta detaljerna kan visas i hög upplösning.
  • Tryck på antingen 5 mm eller 10 mm vit PVC-skumplast
  • UV-direkttryck i 7 färger, inklusive ljusa färger
  • Extremt stabil och väderbeständig
  • Beroende på format finns underram i aluminium, standardmontering och stand-offs tillgängliga
  • Ingår i provpaketet
  • För professionella användare: ICC-profil finns tillgänglig

PVC-skumplatta

Att skriva ut fotografier på foam board kan vara särskilt lämpligt för dem som vill ha en modern design i sina vardagsrum och kontor. Skumplast kan användas både inomhus och utomhus. Vår UV-direkttrycksprocess resulterar i en produkt som är exceptionellt lätt, har hållbara färger och till och med är vattenresistent. Därför är det också perfekt att montera dina bilder på foam board i fuktiga utrymmen som badrum och kök. Vi använder endast VOC-fria UV-bläck.

PVC-panelen är en skiva bestående av hårt skummaterial, som kännetecknas för dess låga vikt och en högkvalitativ, slät ytstruktur. Detta underlagsmaterial är även perfekt för reklam- och informationsskyltar samt som strukturuppbyggnad av stånd på mässor.
Den bästa kvaliteten erhålls tack vare den direkta tryckprocessen som efter efterbehandlingen impregnerar bildens bläck helt i PVC-panelen. Resultatet är en produkt som är väderbeständig, resistent mot atmosfärisk korrosion, nötning och repor.

Inspireras av vår kollektion!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Tillgängliga upphängningsalternativ för PVC-skumskivor

Tillgängliga upphängningsalternativ för PVC-skumskivor

Om du beställer en PVC-skumskiva finns här alla tillgängliga upphängningsalternativ:

Designa nu
Designa nu