Upptäck Poster/FineArt-ramen

Din favoritbild omgiven av en vacker och hållbar ram

5/5
av 7 kundomdömen
Njut av varje detalj på din affisch/FineArt

Njut av varje detalj på din affisch/FineArt

Letar du efter ett inramat tryck och vill njuta av den verkliga ytan, inte täckt av glas? Nu kan du beställa din Poster eller FineArt från Saal Digital med en hållbar ram.

Din valda tryckyta kommer att monteras på en panel, och sedan kommer ramen att installeras. Det innebär att det inte kommer att finnas något glas som täcker ditt tryck: du kommer att kunna se strukturen och ytan utan oönskade reflektioner. Det är det perfekta alternativet om du letar efter en permanent ramlösning som är redo att hängas upp på väggen.

Lägg till en tidlös ram till din poster eller FineArt

Lägg till en tidlös ram till din poster eller FineArt

Designen på vår ram är mycket minimal och tidlös, så den passar till alla inredningsstilar. Dessutom kan du välja mellan fyra underbara och neutrala färger, beroende på din smak eller det utrymme du vill dekorera. Eftersom detta är en permanent inramningslösning kan du också välja ramfärg baserat på dina utvalda bilder, för att verkligen få det att poppa.

Denna ram, precis som alla våra Wall Art-tavlor, är mycket hållbar och lätt att hänga upp. Om du vill veta mer om denna typ av ram och hur du monterar den kan du ta en titt på vårt hjälpcenter.

Upptäck våra FineArt-ytor

Upptäck våra FineArt-ytor

Hahnemühle Foto Rag®

Photo Rag är tillverkad av 100% bomull och är en mjuk yta med en karakteristisk filtstruktur.

  • 308 g/m²
  • Häpnadsväckande klarhet
  • Intensivt bilddjup
Hahnemühle Photo Rag®
Hahnemühle Baryta
Hahnemühle Bamboo Natural Line
Hahnemühle Hemp Natural Line
Hahnemühle Museum Etching
Designa nu
Designa nu