Galleritryck förvandlar din väggdekoration till ett blickfång

Din 180 kr välkomstkupong*: WB624-EXW

5/5
av 5 kundomdömen
*180 kr välkomstkupong för väggdekorer. Kampanj giltig till 2023-06-30. Lägsta ordervärde 359 kr. Fraktkostnader ingår ej. Kan inte kombineras med andra kampanjer eller kuponger. Inlösbar endast en gång per hushåll.

Ta med konstgalleriet hem: Galleritryck i hög kvalitet

Gallery Print kombinerar beprövad Saal Digital-kvalitet med ny estetik. Kombinationen av direkttryck på akryl och en förstärkande aluminiumplatta ger en unik effekt. Dessutom erbjuder Gallery Print den högsta upplösningen och maximal skärpa genom 7-färgs UV-direkttryck med ljusa färger. Gallery Print sätter ditt favoritfoto i sitt bästa ljus och kan förvandla vilket rum som helst till ett konstgalleri.
  • Direkttryck på akrylglas (2 mm) med förstärkt aluminiumplatta (3 mm)
  • Finns med matta eller blanka ytor
  • 7-färg direkt UV-tryck inklusive ljusa färger
  • Exakta dimensioner i önskat format möjligt
  • Väggfäste: Beroende på formatet så är det möjligt med aluminium-underram, standard-väggfäste eller skruvsystem

Två fantastiska ytor att välja mellan!

Galleritrycket finns i två ytor. Den blanka ytan erbjuder en särskilt glansig finish med imponerande ljusstyrka. Den matta versionen hjälper till att undvika reflektioner och imponerar samtidigt med sin eleganta djupeffekt. Övertyga dig själv!

En unik produkt med en elegant finish

Den innovativa kombinationen av en akrylyta med en stabiliserande aluminiumkompositplåt ger ett imponerande val för utskrift av dina fotografier. Med Gallery Print drar du nytta av de bästa egenskaperna hos båda materialen: ditt foto får en fantastisk briljans och djup och är dessutom hållbart och stabilt.
Vill du prova något nytt och speciellt? Vårt Galleritryck har mycket att erbjuda med sin unika gallerikvalitet. Varför inte förvandla ditt foto till ett konstverk? Det kommer definitivt att hamna i fokus för allas uppmärksamhet.
Custom sizes

Anpassat galleriSkriv ut storlekar

Förutom det stora urvalet av väggdekor i standardstorlek erbjuder Saal Digital ett stort urval av anpassade GalleryPrints i olika storlekar.

Anpassade storlekar finns också tillgängliga för andra väggdekorartiklar, t.ex. metallutskrifter, utskrifter i borstad metall, akryl och PVC-skumpapp.

Olika typer av väggfästen för din väggdekor

Aluminium subframe

Aluminium-underram

Den förmonterade underramen upprätthåller ett avstånd på ca. 1 cm mot väggen, vilket ger din bild ett svävande utseende.

Standoff

Skruvsystem

Din väggbild kommer med skruvsystemet. Bilden har förborrade hål där tillhörande skruvar måste sättas in. Därefter är det enkelt att hänga upp din bild.

Standard mounting

Standardmontering

Standardmonteringen gör att du enkelt kan hänga din väggdekoration, eftersom den bara behöver limmas på baksidan.

  • Inte synlig framifrån
  • Standardmontering med väggavstånd som fästs av kunden
  • Endast för inomhusbruk
  • Endast tillgängligt för specifika format
  • Ytterligare detaljer och montering
Designa nu
Designa nu