Vår GalleryPrint stjäl showen!

Din 180 kr upptäcktskupong*: WB624-EXW

5/5
av 7 kundomdömen
*180 kr upptäcktskupong för Wall Art. Giltig till 2023-12-31. Minsta ordervärde 359 kr. Frakt ingår ej. Kan inte kombineras med andra specialerbjudanden eller kuponger. Kan endast lösas in en gång per hushåll.

Ta med konstgalleriet hem: Galleritryck i hög kvalitet

GalleryPrint kombinerar Saal Digitals beprövade kvalitet med ny estetik. Kombinationen av direkttryck på akryl och en förstärkande aluminiumplatta skapar en unik effekt. GalleryPrint erbjuder dessutom högsta upplösning och maximal skärpa genom 7-färgs UV-direkttryck med ljusa färger. GalleryPrint sätter ditt favoritfoto i sitt bästa ljus och kan förvandla vilket rum som helst till ett konstgalleri.
  • Direkttryck på akryl (2 mm), förstärkt med en aluminiumplatta (3 mm)
  • Finns i matt eller blank finish
  • UV-direkttryck i 7 färger, inklusive ljusa färger
  • Anpassade storlekar tillgängliga
  • Underram i aluminium, standardmontering och stand-offs tillgängliga
  • Ingår i provsetet
  • För professionella användare: ICC-profil tillgänglig för blank och matt

En unik produkt med en elegant finish

Den innovativa kombinationen av en akrylyta och en stabiliserande aluminiumkompositskiva ger ett imponerande alternativ för utskrift av dina fotografier. Med GalleryPrint drar du nytta av de bästa egenskaperna hos båda materialen: ditt foto har en häpnadsväckande briljans och djup och är dessutom hållbart och stabilt i sig självt.
Designa ditt eget personliga minne med GalleryPrint och ta den lyxiga gallerilooken till ditt hem. Den anmärkningsvärda finishen på denna Wall Art förvandlar din bild till ett imponerande konstverk och kommer säkert att vara centrum för uppmärksamheten i alla rum. Skapa ditt eget mästerverk!

Inspireras av vår kollektion!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Anpassade storlekar på GalleryPrint

Anpassade storlekar på GalleryPrint

Förutom det breda urvalet av Wall Art i standardstorlek, erbjuder Saal Digital ett brett urval av anpassade GalleryPrints i olika storlekar.

Anpassade storlekar finns också för andra väggkonstföremål som metalltryck, borstade metalltryck, akryl och PVC-skumskivor.

Tillgängliga upphängningsalternativ för GalleryPrint

Tillgängliga upphängningsalternativ för GalleryPrint

Om du beställer en GalleryPrint finns här alla tillgängliga upphängningsalternativ:

Designa nu
Designa nu