Aluminiumtavlor övertygar med maximal skärpa

Din 180 kr välkomstkupong*: WB624-EXW

5/5
av 5 kundomdömen
*180 kr välkomstkupong för väggdekorer. Kampanj giltig till 2023-06-30. Lägsta ordervärde 359 kr. Fraktkostnader ingår ej. Kan inte kombineras med andra kampanjer eller kuponger. Inlösbar endast en gång per hushåll.

Mångsidiga Aluminiumtavlan: stabil, motståndskraftig mot böjning, väderbeständig och otroligt snärtig

Tack vare ett toppmodernt direkt UV-tryck med 7 färger, inklusive ljusa färger (vanligtvis endast 4 färger), garanteras imponerande färgintensitet med maximal upplösning (ej pixlig) och överlägsen skärpa. Även stora områden med samma färg lyser på den matta ytan i rika färger och till och med de minsta detaljerna kan visas i hög upplösning.

Lär mer om de väsentliga skillnaderna mellan aluminiumtavlan och borstade aluminiumtavlan i vårt avsnitt om dem i vår videoguide.

 • Aluminiumplatta 3 mm tjock (matt)
 • Lätt skimrande vit yta
 • Anpassningsbara dimensioner
 • 7-färgs direkt UV-tryck inklusive ljusa färger
 • Extremt stabil, motståndskraftig mot böjning och väderbeständig
 • Väggfäste: Beroende på formatet så är det möjligt med aluminium-underram, standard-väggfäste eller skruvsystem
 • Ingår i materialprovet
 • För proffs: ICC-Profil tillgänglig

Din väggdekor med flytande träram

Vill du göra din väggdekor till ett riktigt blickfång? Beställ din väggdekor med vår flytande träram! Denna typ av ram kompletterar din bild och ger den ett fantastiskt galleriutseende.  Du kan välja mellan färgerna svart och vitt.
Denna speciella ram skapar ett 8 mm brett synligt mellanrum mellan väggdekoren och träramen, vilket ger din bild ett flytande utseende. Din bild inuti ramen är upphängd med hjälp av de medföljande fästena vi tillhandahåller.

Aluminiumtavlan

Aluminiumkompositskivor kan användas som väggkonst i hem och kontor, men de kan också användas för att tillverka paneler, skyltar och reklamtavlor.

Därför är fototryck på metallpaneler lämpligt för både inomhus- och utomhusdesign. Vår direkta UV-tryckprocess är mycket motståndskraftig mot vatten, färg och ljus. Vi använder endast VOC-fria UV-bläck som är fria från flyktiga organiska föreningar.

Ditt motiv kommer att skrivas ut internt på vår aluminiumtavla med senaste generationens direkt UV-skrivare. Denna tryckprocess är särskilt ljus-, färg- och till och med vattentålig.

Plattan består av polyeten mellan två aluminiumskikt och kännetecknas för sin motståndskraft mot böjning, dess låga vikt och dess väderbeständighet.

Custom sizes

Metallutskrifter i anpassad storlek

Förutom det stora urvalet av väggdekor i standardstorlek erbjuder Saal Digital ett stort urval av anpassade aluminiumtryck i olika storlekar.

Anpassade storlekar finns också tillgängliga för andra väggkonstprodukter som t.ex. borstad metalltryck, akrylglas, PVC-skumskivor och GalleryPrints.

Olika typer av väggfästen för din väggdekor

Aluminium subframe

Aluminium-underram

Den förmonterade underramen upprätthåller ett avstånd på ca. 1 cm mot väggen, vilket ger din bild ett svävande utseende.

Standoff

Skruvsystem

Din väggbild kommer med skruvsystemet. Bilden har förborrade hål där tillhörande skruvar måste sättas in. Därefter är det enkelt att hänga upp din bild.

Standard mounting

Standardmontering

Standardmonteringen gör att du enkelt kan hänga din väggdekoration, eftersom den bara behöver limmas på baksidan.

 • Inte synlig framifrån
 • Standardmontering med väggavstånd som fästs av kunden
 • Endast för inomhusbruk
 • Endast tillgängligt för specifika format
 • Ytterligare detaljer och montering
Designa nu
Designa nu