Sökväg till projekt i Saal Designs Mjukvara

Saal Designs Mjukvara:

Windows 7 och 10:
C:\Users\<username>\AppData\Roaming\SaalDesignSoftware\Local Store\projects
Mac OS X:
/Users/<username>/Library/Application Support/SaalDesignSoftware/Local Store/projects

Saal Design Mjukvara Beta:

Windows 7 och 10:
C:\Users\<username>\AppData\Roaming\SaalDesignSoftwareBeta\Local Store\projects
Mac OS X:
/Users/<username>/Library/Application Support/SaalDesignSoftwareBeta/Local Store/projects

Ovan nämnda sökvägar är standardinställningarna. Du kan dock också ändra den i programvaran. Högst upp i programvaran finns ett växelsymbol. Detta är inställningarna. Här kan du hitta de aktuella vägarna.

Spara projekten:
Om du vill spara dina projekt rekommenderar vi att du exporterar projektet från mjukvaran, eftersom projekten i sswp-filerna inte innehåller bilddata.