Mjukvaran startar inte

Har du svårt att starta Saal Designs Mjukvara?

Om mjukvaran inte kan startas, följ stegen nedan:

1. Avinstallera Adobe Air och Saal Design-mjukvaran från din dator. De sparade projekten raderas inte. Du kan fortfarande hitta dem senare.
  2. Viktigt: se till att programmen avinstallerades helt från din dator.
  3. Ladda därefter ned och installera den senaste versionen av vår Saal Design-mjukvara här.

Mjukvaran borde fungera nu.

Mjukvaran kan fortfarande inte startas efter ny installation

Om problemet fortfarande kvarstår, tveka inte att kontakta vår kundsupport (support@saal-digital.se). Vänligen ge oss några detaljer om problemet och en skärmdump av felmeddelandet om det finns något. Vi återkommer sedan till dig så snart som möjligt.