Beställning inte möjlig

Jag kan inte skicka in min beställning

Du kan inte skicka in din beställning? Uppladdningen av projektfilen fungerar inte?

1. Kontrollera i datorns inställningar om en Firewall eller ett antivirusprogram kan blockera mjukvaran.
  2. Om detta är fallet, släpp in Saal Design-mjukvaran i respektive program.

Därefter bör överföringen fungera utan problem.

Det finns fortfarande problem när jag skickar min beställning

Om problem kvarstår, skicka ett e-postmeddelande till support@saal-digital.se med en kort beskrivning av situationen och en skärmdump av felmeddelandet (om ett felmeddelande finns tillgängligt). Ditt meddelande kommer att behandlas omedelbart.