Miljövänliga och hållbara gåvor

Vill du göra mer hållbara val när du köper presenter? Med våra många anpassningsalternativ är det lätt att välja miljövänliga material för dina tryck, ersätta omslagspappret med en tygpåse eller beställa en evig kalender som du kan använda år efter år. Upptäck dessa och många fler hållbara presentidéer i den här artikeln!

Ersätt omslagspapper med en skräddarsydd tryckt tygpåse

Att slå in gåvor i omslagspapper är en trevlig tradition, men tyvärr uppstår mycket avfall. En skräddarsydd tryckt tygpåse kan vara lösningen på det problemet. Utforma din egen väska så att den passar tillfället och gör den antingen till en del av din gåva eller använd den bara för att ge bort gåvor och ta den med dig hem efteråt. Definitivt bättre än att köpa något bara för att slänga det!

Använd en lunchlåda av metall

Använd en lunchlåda av metall

En lunchlåda med anpassade foton för skolan, dagiset eller kontoret kommer garanterat att förgylla din dag! Tur att vår livsmedelssäkra metallbox också är mer hållbar än att slå in din lunch i papper eller folie eller använda en matlåda i plast.

Utforma din kalender så att den kan återanvändas

Utforma din kalender så att den kan återanvändas

Vill du behålla din anpassade fotokalender i mer än bara ett år? Inga problem! När du utformar din kalender har du möjlighet att välja en evig kalenderdesign som bara visar månad och datum men inte år eller veckodagar. På så sätt kan du njuta av dina favoritbilder så länge du vill!

FSC®-certifierade papper

FSC®-certifierade papper

Vi använder huvudsakligen FSC®-certifierat papper som har producerats på ett hållbart sätt.

Producerad med solenergi

Producerad med solenergi

Med mer än 3,000 m² solcellsmoduler täcker vi våra energibehov de flesta dagar.

Kolneutral

Kolneutral

Vi kompenserar oundvikliga koldioxidutsläpp genom att investera i globala miljöprojekt.

Ansvarsfull sjöfart

Ansvarsfull sjöfart

När det är möjligt skickar vi våra paket koldioxidneutralt

Välj ett överdrag som är tillverkat av naturmaterial

Välj ett överdrag som är tillverkat av naturmaterial

Varje liten bit gör skillnad, därför erbjuder vi hållbara omslagsvarianter för din anpassade fotobok eller presentförpackning. Du kan välja mellan linne i olika färger och till och med ett omslag av kork som du kan anpassa med text och clipart! Vad kommer du att välja?

Skriv ut din fotoaffisch på hållbart papper

Skriv ut din fotoaffisch på hållbart papper

Det mest hållbara pappret är det som tillverkas av material som växer snabbt. Därför erbjuder vi inte bara konst- och affischutskrifter på högkvalitativt bomullspapper utan även på Hahnemühle Natural Line-papper som är tillverkat av snabbväxande hamp- och bambufibrer. Upptäck alla alternativ nu!

Anpassad foto bordskalender med träställning

Anpassad foto bordskalender med träställning

Säg adjö till plast med vår skräddarsydda bordskalender. Visa dina kalendersidor i ett elegant träställ av bokträ. Tips: Om du vill vara ännu mer hållbar i ditt köp, se till att du beställer dina foton som en evig kalender så att du kan återanvända dem i många år framöver!

Upptäck fler festliga julklappar!

Designa nu