Premium presentask för speciella stunder
Premium presentask för speciella stunder
Premium presentask för speciella stunder

Premium presentask för speciella stunder

Beställ nu

Endast det bästa för din fotobok

Bröllopsbilder, barnfoton och andra evenemang - viktiga stunder förtjänar särskild uppmärksamhet och kräver en tilltalande presentation. Med Fotobokens Premium presentask har du ett speciellt fodral för din fotobok som inspirerar dig! Lämplig som en elegant presentask för en elegant presentation och för säker förvaring av din nya fotobok.

 

 

Handjord

Handgjord presentask
tillverkad av högkvalitativa material

 

 

Omslag i konstläder

Skydd av slitstarkt
konstlädermaterial

 

 

Saal Digital använder inga
störande tillverkarlogotyper

 

 

Premiumbox

Handgjord premium presentask

Vår fotoboks presentask är exklusivt handgjord och imponerar med ett estetiskt tilltalande utseende. Det hållbara konstläderfodralet säkerställer att din fotobok är optimalt skyddad mot oönskade skador. De tillgängliga färgalternativen är svart och vitt. 

Premiumbox mit Acrylcover

Öppen som en bok

Oavsett om det är en roman eller en fotobok: var och en berättar sin egen historia. Så att fotobok och presentasken bildar en perfekt kombination, kan asken öppnas på sidan precis som boken.

Uppackning upplevelsen

Tack vare det mjuka, färgkoordinerade satinbandet inuti kan din fotobok enkelt tas ut från premium presentasken. Uppackning blir en upplevelse varje gång du öppnar den.

 

 

Produktinformation

Mått

Utan logotyper och Streckkoder

Vill du inte att tillverkarens namn och streckkod ska visas i din presentförpackning? Vi tillverkar medvetet utan det för att behålla askens premiumutseende på ett elegant och neutralt sätt.

 

Beställ nu

Beställ nu
Beställ nu