Fotopostern FUJIFILM Silk | Portrait från Saal Digital

Din 180 kr välkomstkupong*: PF276-EXF

*180 kr Upptäcktskupong för Poster. Kampanj giltig till 2024-06-30. Lägsta ordervärde 359 kr. Fraktkostnader är undantagna. Kan inte kombineras med andra kampanjer eller kuponger. Kan lösas in en gång per hushåll.

En speciell känsla av siden

Den klassiska fotoaffischen med det fina silkesrastret ger en speciell känsla. Ytan Silk används för reklam- och porträttfotografering och ger utmärkt färgåtergivning och långvarig bildstabilitet.

Denna typ av affisch är särskilt lämplig för professionella porträtt samt bröllops- och skolfotografering.

Fantastisk affischkvalitet

Det intensiva färgspektrumet ger en utmärkt bildåtergivning och en naturlig skuggning. Silk tilltalar känseln och skiljer sig märkbart från andra ytor.

Upptäck våra andra ytor. I vår kollektion erbjuder vi fem andra fotografiska affischytor, inklusive tre i vårt FineArt-affischsortiment.

Silk Fujifilm

Utmärkt färgåtergivning

Vi använder modern teknik för utveckling av fotopostern med ytan Silk | Portrait med silverhalogenider, färgkoppling och lagerstruktur. Därför uppnås en spektakulär ljusreproduktion och ett intensivt färgutrymme.

Kopieringsskydd: Den speciella, grova ytan (silkeslen struktur) gör det nästan omöjligt att få tillfredsställande skanningsresultat. På så sätt är dina fotoposters med standardpapperet Silk | Portrait skyddat från oönskad duplicering.

Designa nu
Designa nu