Fotopostern FUJIFILM Silk | Portrait från Saal Digital

Din 180 kr välkomstkupong*: PF276-EXF

Silk
*180 kr Upptäcktskupong för Poster. Kampanj giltig till 2023-02-28. Lägsta ordervärde 359 kr. Fraktkostnader är undantagna. Kan inte kombineras med andra kampanjer eller kuponger. Kan lösas in en gång per hushåll.

En speciell silkekänsla

Den klassiska fotopostern med det fina sidenrastret ger en speciell känsla. Ytan Silk | Portrait används inom reklam och porträttfotografering och garanterar utmärkt färgåtergivning och långvarig bildstabilitet.

Den här typen av affisch är särskilt lämplig för professionella porträtt och bröllops- och skolfotografering.

Fantastisk affischkvalitet

Det intensiva färgspektrumet ger en utmärkt bildåtergivning och en naturlig skuggning. Silk | Portrait lockar till beröring och skiljer sig märkbart från andra ytor.

Upptäck våra andra ytor. I vår samling erbjuder vi fem andra fotografiska affischytor, inklusive tre i vårt FineArt-affischsortiment.

Silk Fujifilm

Utmärkt färgåtergivning

Vi använder modern teknik för utveckling av fotopostern med ytan Silk | Portrait med silverhalogenider, färgkoppling och lagerstruktur. Därför uppnås en spektakulär ljusreproduktion och ett intensivt färgutrymme.

Kopieringsskydd: Den speciella, grova ytan (silkeslen struktur) gör det nästan omöjligt att få tillfredsställande skanningsresultat. På så sätt är dina fotoposters med standardpapperet Silk | Portrait skyddat från oönskad duplicering.

Designa nu
Designa nu