Ditt meddelande uttryckt på ett vikt kort i liggande format

Anpassad design i liggande format

Folded card
Gratisprov

Gratisprov

Få ett första intryck av ditt designade kort med ett gratis exemplar.

Anpassad kvantitet

Anpassad kvantitet

Bestäm själv antalet enheter du vill beställa. Du kan beställa från och med 1 kopia.

Ingen tillverkarlogotyp

Ingen tillverkarlogotyp

Saal Digital lägger inte till någon besvärande tillverkarlogotyp.

Folded card with envelope
Photoproduct

Papperstypen "Classic"

Papperstypen "Classic" med en vikt på 300 g/m² imponerar med en extremt slät och ljust vit matt yta. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Photoproduct

Strukturerad

Papperet "Structured" (300 g/m²) ger inte bara ditt kort karaktär, utan även en distinkt textur vid beröring. Sexfärgstryck ger slående färger.

Photoproduct

Papperstypen "Pärlemor"

Om du lägger stor vikt på design är papperstypen "Pärlemor" det rätta valet. Den ovanliga ytan imponerar med intensiva skimrande reflektioner. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Gjord för dina panoramabilder

Saal Digital-kortkollektionen ger dig flera alternativ för att presentera ditt budskap. Ett av dem är det vikbara kortet som i liggande format (15 x 10 cm och 20 x 10 cm) ger gott om plats för dina panoramabilder.

Vikningen är placerad på kortets längsta sida och öppnas uppåt, vilket innebär att det också kan användas som heminredning. I vårt designprogram har vi olika mallar för dig, men du kan också skapa en helt individuell design för ditt kort.

Överblick

  • Finns i 15 x 10 cm och 20 x 10 cm
  • Välj mellan tre papperstyper
  • Fyra anpassningsbara sidor
  • Med kuvert på begäran
  • Gratisprov av ditt designade kort
Folded card formats

Ditt vikta kort

Korten finns i liggande format och kan beställas i mängder från 1 st och uppåt. Du kan också bestämma pappersytan på ditt kort själv och lägga till lämpliga kuvert.

Vi använder ingen streckkod eller logotyp så att du fullt kan använda utrymmet på alla fyra sidor. Du får en helt neutral fotoprodukt.

Din personliga design

Välj mellan olika designmallar eller skapa layouten för ditt vikta kort själv. De många designalternativen i den kostnadsfria programvaran hjälper dig att skapa din egen design.

Förutom olika typsnitt, clip art, filter och effekter kan du också dekorera dina foton och texter med olika ramar och bakgrunder för att skapa ett helt unikt kort.

Designa nu
Designa nu