Ditt meddelande uttryckt på ett vikt kort i liggande format

Anpassad design i liggande format

Die Designvorlage "David" ist in der Software unter Designs|Layouts in der Kategorie "Baby" zu finden.

Gratisprov

Få ett första intryck av ditt designade kort med ett gratis exemplar.

Anpassad kvantitet

Bestäm själv antalet enheter du vill beställa. Du kan beställa från och med 1 kopia.

Saal Digital lägger inte till någon besvärande tillverkarlogotyp.

Utan streckkod

Saal Digital använder inte streckkoder. Du får en helt neutral fotoprodukt.

Mallarna i mjukvaran erbjuder dig ett stort urval av mönster för en mängd olika tillfällen. Lägg till dina bilder och ett personligt meddelande.
Classic är ett ljust vitt, matt papper

Papperstypen "Classic"

Papperstypen "Classic" med en vikt på 300 g/m² imponerar med en extremt slät och ljust vit matt yta. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Papperstypen "Strukturerat" ger ditt kort karaktär.

Papperstypen "Strukturerat"

Papperstypen "Strukturerat" med en vikt på 300 g/m² ger inte bara ditt kort karaktär, utan har även en hög igenkänningsfaktor. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Papperstypen Pärlemor innehåller karakteristiska skimmerreflexioner

Papperstypen "Pärlemor"

Om du lägger stor vikt på design är papperstypen "Pärlemor" det rätta valet. Den ovanliga ytan imponerar med intensiva skimrande reflektioner. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Skapat för dina panoramabilder

Saal Digitals kortportfolio innehåller flera alternativ för att presentera ditt meddelande. En av dem är de vikta korten som finns i liggande format i 15 x 10 cm (A6) och 20 x 10 cm (DIN långt) och erbjuder gott om plats för dina panoramabilder.

Vikningen befinner sig på  den längsta sidan. Kortet öppnas således uppåt och kan naturligtvis även ställas dekorativt. För designen erbjuder vi designmallar i programvaran och det är naturligtvis också möjligt med en personlig design av kortet.

Överblick

  • Finns i 15 x 10 cm och 20 x 10 cm
  • Välj mellan tre papperstyper
  • Fyra anpassningsbara sidor
  • Med kuvert på begäran
  • Gratisprov av ditt designade kort
Det liggande vikta kortet finns också med en mängd olika designmallar. Du hittar dessa i programvaran i kategorin Design / Layouts.

Ditt vikta kort

Korten finns i liggande format och kan beställas i mängder från 1 st och uppåt. Du kan också bestämma pappersytan på ditt kort själv och lägga till lämpliga kuvert.

Vi använder ingen streckkod eller logotyp så att du fullt kan använda utrymmet på alla fyra sidor. Du får en helt neutral fotoprodukt.

Din design

Välj mellan olika designmallar eller skapa layouten på ditt vikta kort helt själv.De många designalternativen i den kostnadsfria mjukvaran hjälper dig att skapa din egna design.

Förutom olika teckensnitt och clipart samt filter och effekter kan du dekorera dina bilder och texter med olika ramar och bakgrunder och därmed skapa ett helt personligt kort.

Beställ nu
Beställ nu