Skicka ditt meddelande med ett kort

Presenteras på två tryckbara sidor

Cards
Gratisprov

Gratisprov

Få ett första intryck av ditt designade kort med ett gratis exemplar.

Anpassad kvantitet

Anpassad kvantitet

Bestäm själv antalet enheter du vill beställa. Du kan beställa från och med 1 kopia.

Ingen tillverkarlogotyp

Ingen tillverkarlogotyp

Saal Digital lägger inte till någon besvärande tillverkarlogotyp.

Card and envelope

Kortdesign med mjukvaran

Korten finns i en mängd olika format och finns antingen liggande eller stående. Både fram- och baksidan kan designas med hjälp av mjukvaran. Där hittar du även designmallar för populära teman som Spara Datumet eller födelsekort.

En överblick

  • Tre olika storlekar
  • Tillgängligt i kvadratiskt, liggande och porträttformat
  • Tre papperstyper: Classic, Pärlemor, Strukturerat
  • Båda sidor kan utformas
  • Kuvert tillgängliga vid behov
  • Gratisprov tillgängligt
Formats

Olika designalternativ

Saal Designs Mjukvara tillhandahåller ett brett urval av designmallar, som enkelt kan anpassas med dina egna foton och meddelanden. Det finns en hel del verktyg som hjälper dig att skapa din egen design. Du kan skapa din egen samling av kort för olika ändamål, vare sig det är ett Spara Datumet-kort, inbjudningskort eller tackkort.

Personlig sammanställning av korten

Designen är helt upp till dig, och dessutom kan du välja vilken typ av papper du gillar, vare sig det är Classic, Pärlemor eller Strukturerat. Du kan även bestämma vilken storlek och mängd du behöver. Varje alternativ kan individualiseras och flexibelt kombineras.

Photoproduct

Papperstypen "Classic"

Papperstypen "Classic" med en vikt på 300 g/m² imponerar med en extremt slät och ljust vit matt yta. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Photoproduct

Papperstypen "Strukturerat"

Papperstypen "Strukturerat" med en vikt på 300 g/m² ger inte bara ditt kort karaktär, utan har även en hög igenkänningsfaktor. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Photoproduct

Papperstypen "Pärlemor"

Om du lägger stor vikt på design är papperstypen "Pärlemor" det rätta valet. Den ovanliga ytan imponerar med intensiva skimrande reflektioner. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Designa nu
Designa nu