Klagomål

Information laddas

Hur man skapar ett klagomål

Produktions- och färgtoleranser

Trots våra bästa ansträngningar kan produktions- och tillverkningstoleranser inte undvikas. Toleranser förekommer i varje produktion och är en tillåten avvikelse som uppstår på grund av produktionsprocessen.

Produktionsrelaterade, små färgavvikelser mellan olika material och beställningar kan tyvärr inte helt undvikas. Detta beror på användningen av olika material (Wall Arts, Posters, Kort, Fotoböcker, Fototryck etc.) och olika produktionsmetoder. Alla material har olika egenskaper, t.ex. materialets eller ytans vithet, och produktionsmetoderna, maskinerna och bläcket skiljer sig åt. Därför kan färgresultaten för en väggkonst och ett fototryck inte jämföras.

Skapa ett klagomål

Om du vill reklamera din beställning (t.ex. om produkten ser annorlunda ut än ditt projekt, om du inte är nöjd med färgerna, om din produkt är skadad etc.) kan du öppna din beställning genom att ange din e-postadress och ditt beställningsnummer. Observera att det inte är möjligt att göra en reklamation per telefon.

Order functions on website

När din beställning har öppnats kan du klicka på knappen Funktioner som ger dig ett antal alternativ. Här hittar du möjligheten att göra en reklamation. När du klickar på det visas ett fönster med ett formulär som du ska fylla i.

Order complaint form

Det första du måste ange är om reklamationen gäller hela ordern eller bara vissa artiklar.

Du måste sedan välja om reklamationen gäller produktkvalitet eller transport och leverans.

När det gäller produktkvalitet måste du välja om orsaken beror på färger, felaktig bildåtergivning eller skadad produkt.

När det gäller transport/leverans måste du välja om orsaken beror på en skadad produkt eller leverans, eller om produkten ännu inte har levererats.

När du har gjort ditt val kommer du att bli tillfrågad om relevanta uppgifter och foton. När du har fyllt i alla fält klickar du på Skicka. Vi kommer att undersöka ärendet och kontakta dig så snart som möjligt.

Designa nu