Urval av produkter

Urval av produkter

Genom Saal Digital är det möjligt att trycka bilder på ett brett utbud av produkter. Varje produkt erbjuder olika anpassningsverktyg, beroende på produktens egenskaper. När du kör desktop-programvaran är det första som öppnas Produktval. Här hittar du de viktigaste produktkategorierna. Dessa inkluderar utskrifter, fotoböcker, väggkonst, kort och många fler.

Fönster för produktval

Varje produktkategori har flera underkategorier. Om du t.ex. väljer Fotoböcker visas de olika underkategorierna, t.ex. Fotobok med hård pärm, Professionell fotobok, Portfolioalbum osv.

Fönster för val av fotoböcker

På grund av det stora utbudet av produkter kan det till och med finnas underkategorier inom underkategorier, beroende på artikel. I det här exemplet visas formatalternativen för denna produkt om du väljer Professional Line Photo Book. Om du klickar på något av dessa kommer du till produktens konfiguration. När det gäller fotoböcker kan du till exempel välja olika alternativ för omslagsmaterial, sidor, om du vill inkludera en presentförpackning och så vidare. Om du klickar på Design öppnas Designer med den valda produkten och konfigurationen som ska designas.

Konfigurationspanel för 30 x 30 Professional Line fotobok

När produktkategorin är vald visas namnet på den valda produkten högst upp. Detta fungerar också som en navigator. Om du klickar på något av kategorinamnen kommer du tillbaka till menyn för val av kategori. Där kan du bläddra igenom de olika kategorierna och underkategorierna för att välja den bästa produkten och konfigurationen för dina bilder. Om du t.ex. har valt Poster/FineArt > FineArt > Anpassa FineArt kommer du till konfigurationspanelen.

Konfigurationspanel för FineArt

Om du klickar på titeln Poster/FineArt högst upp kommer du tillbaka till kategorimenyn, där du kan välja en annan kategori, t.ex. Foto i utbytbar ram.

Valfönster för Poster och FineArt