Skapa ett projekt av ett galleri

Skapa ett projekt från ett galleri

Förutom bilder kan du lagra, hantera, dela och sälja dina projekt som skapats i Saal Design, onlinebutiken eller en extern designprogramvara. Dessutom kan du skapa så många fotoprodukter du vill direkt från ett galleri, snabbt och enkelt. I panelen Gallerier, välj menyn för det galleri du vill skapa en produkt från och välj Skapa produkt.

Galleripanelens rullgardinsmeny

Du kan också hitta det här alternativet i galleriet. När du öppnar ett galleri kommer du att se att menyn till höger visar olika alternativ och information om ditt galleri. I den här menyn hittar du också alternativet att skapa en produkt från bilderna i det här galleriet. Allt du behöver göra är att klicka på Skapa produkt.

Alternativ inom ett galleri

Onlinebutiken öppnas automatiskt och visar dig de olika fotoprodukter som finns tillgängliga från Saal Digital.

Fotoprodukter

Du kan anpassa alla produktfunktioner.

Funktioner för Professional Line XT

Och välj den metod du föredrar för att skapa din fotoprodukt.

Designlägen

Om du väljer läget AutoLayout kommer alla foton i ditt galleri att finnas tillgängliga i designern så att du kan använda dem för att skapa din produkt.

Designer med AutoLayout

Om du väljer att skapa din produkt med läget En minut, skapas din produkt automatiskt med hjälp av de bilder som valts från ditt galleri.

Val av bilder

Du kommer att kunna göra alla ändringar du vill när den har skapats. Och lägga till fler bilder från ett annat galleri eller enhet om du behöver dem. Härifrån kan du också lägga till projektet i din korg, dela det och sälja det när det är klart.

Professionell linje skapad på en minut

När du är klar med att designa ditt projekt måste du klicka på Spara projekt för att spara det. Du måste ge det ett namn och klicka på Spara.

Spara projekt

När du öppnar projektpanelen hittar du ditt projekt med det namn som du sparade det med.

Projektpanel med professionell linje

När du väljer projektet visas flera alternativ i menyn till höger, bl.a. Lägg i kundvagn, Dela inställningar och Sälj projekt. Dessa alternativ kan också hittas genom att klicka på knappen 3 prickar i projektet.

Status för projektet

I menyn Projekt ser du en etikett för dina projekt som gör att du kan kontrollera deras status på ett ögonblick.
I validering: Detta indikerar att bilderna i ditt projekt för närvarande granskas. Statusen ändras automatiskt när det har granskats.
Privat: Detta innebär att projektet endast är synligt för dig och inte tillgängligt för andra.
Delad: Projektet är tillgängligt för andra baserat på den konfiguration du har angett i dess delningsinställningar. En delad länk är tillgänglig så att andra kan komma åt och visa projektet. Projektet är inte inställt på att säljas.
Kommersiell: Detta indikerar att alternativet Tillåt beställning är aktiverat och att projektet kan köpas enligt det pris och den konfiguration som du har angett i dess Försäljningsinställningar.
Avaktiverad: Projektet är inte längre delat och därför inte längre kommersiellt. Det är återigen synligt endast för dig och effektivt dolt för allmänheten.

Status för projekt