Prislistor: Nedladdning av filer

Prislistor: Nedladdning av filer

Förutom fotoprodukter kan du också sälja filnedladdningar av dina bilder, eller låta dem laddas ner gratis från ditt galleri. Du måste aktivera alternativet för filnedladdning i prislistorna. Alternativen för filnedladdning visas längst ned.

Inställningar för filnedladdning

Sälj och ställ in priser

När det här alternativet är valt visas olika alternativ som du kan aktivera. Du måste aktivera dem du vill sälja och ange det absoluta priset för dem.

Det är också möjligt att erbjuda ett nedladdningspaket till ett fast pris som innehåller alla bilder i galleriet genom att aktivera alternativet Filnedladdning: Alla bilder i full storlek. Detta gör att du kan aktivera följande alternativ:
Inkludera undergallerier. Inkluderar alla digitala filer från undergallerier.
Inkludera alla gruppgallerier (endast fotojobb). Inkluderar alla digitala filer från gemensamma gruppgallerier. Detta alternativ påverkar endast Fotojobb.

Alla bilder i full storlek aktiverade

När du har ställt in priserna för dina nedladdningsbara filer klickar du på Spara. De digitala filerna kommer då att finnas tillgängliga för försäljning i galleriet med det konfigurerade priset. Observera att även om priset är inställt på 0 måste orderprocessen slutföras.

Digitala filer i galleriet

Om digitala filer köps får kunden snabbt och bekvämt en nedladdningslänk till bilderna via e-post efter att betalningen har mottagits. Nedladdningslänken är giltig i upp till 30 dagar. Du kan skicka nedladdningslänken till kunden igen om det behövs genom att öppna ordern med filnedladdningarna i panelen Orderhantering och klicka på Skicka nedladdningslänkar till kund igen.

Skicka om nedladdningslänkar-knappen

Gratis nedladdning

Om du väljer det här alternativet kommer dina bilder att kunna laddas ner gratis direkt från ditt galleri utan att du behöver lägga till dem i varukorgen. Därför kommer gratis nedladdningar som görs med den här metoden inte att visas i menyn Orderhantering.

Gratis nedladdning vald

Om det här alternativet är aktiverat i prislistan för ett galleri visas en nedladdningssymbol bredvid bilden. Om du klickar på denna symbol startar nedladdningen av filen. Det är också möjligt att ladda ner alla bilder på en gång genom att klicka på knappen Ladda ner alla bilder. Observera att undergallerier inte ingår. Varje undergalleri måste laddas ner separat.

Galleri med gratis nedladdning tillgänglig

Ytterligare nedladdningar

Du kan erbjuda ytterligare nedladdningar av filer för produktuppsättningar. Detta gör att du kan erbjuda digitala filer av de beställda foton som ingår i produktuppsättningen, eller alla digitala filer i galleriet och undergalleriet, antingen gratis eller som en merförsäljning, beroende på vad du föredrar. Mer information finns i artikeln om produktuppsättningar.

 

Din språkinställning stämmer inte överens med språket på denna webbplats. Vänligen välj:

Din språkinställning stämmer inte överens med språket på denna webbplats. Vänligen välj: