Prislistor: Nedladdning av filer

Prislistor: Nedladdning av filer

Förutom fotoprodukter kan du även sälja filnedladdningar av dina bilder eller låta dem laddas ner gratis från ditt galleri. Du måste aktivera alternativet för filnedladdning i prislistorna. Alternativen för filnedladdning visas längst ner.

Inställningar för filnedladdning

Sälj och sätt priser

När detta alternativ är valt kommer olika alternativ att visas för dig att aktivera. Du måste aktivera de som du vill sälja och ange det absoluta priset för dem.

Det är också möjligt att erbjuda ett nedladdningspaket till ett fast pris som innehåller alla bilder i galleriet genom att aktivera alternativet Filnedladdning: När du har fastställt priserna för dina nedladdningsbara filer klickar du på Spara. De digitala filerna kommer sedan att finnas tillgängliga för försäljning i galleriet med det konfigurerade priset.

Digitala filer i galleriet

Vid köp av digitala filer får kunden nedladdningslänken till bilderna snabbt och bekvämt via e-post efter att betalningen har mottagits. Nedladdningslänken är giltig i upp till 30 dagar. Du kan skicka nedladdningslänken till kunden igen om det behövs genom att öppna ordern med filnedladdningarna i orderhanteringspanelen och klicka på Skicka nedladdningslänkar till kunden igen.

Skicka om nedladdningslänkar-knappen

Gratis nedladdning

Om du väljer det här alternativet kommer dina bilder att vara tillgängliga för gratis nedladdning direkt från ditt galleri.

Gratis nedladdning vald

Om detta alternativ är aktiverat i prislistan för ett galleri visas en nedladdningssymbol bredvid bilden. Om du klickar på denna ikon startar nedladdningen av filen. Det är också möjligt att ladda ner alla bilder på en gång genom att klicka på ikonen med tre knappar i det övre högra hörnet och välja Ladda ner alla bilder (ZIP). Observera att undergallerier inte ingår. Varje undergalleri måste laddas ner separat.

Galley med gratis nedladdning tillgänglig